Alse35 ftm2946 yaparsın Allah’ın izniyle hiç korkma o güç o kuvvet var fıtratımızda Allahtan hayırlısını dile sadece 🤲🏼sağlıkla kucağına almak için dua et benim hamilelere hep duam bu inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini🤲🏼🤲🏼 😇
ftm2946 Alse35 aminnn inşallah çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi 🌸❤️🥰
Deletedmom93428 Alse35 benim oğlanda önde 2 hafta :( ah bu bebişler erkenci 🤭bence başla ben 32 haftalıkken başladık iyi kş yapmışım yoksa töbe şu an yapamazdım😒😁
Alse35 Deletedmom93428 eksikler var alınacaklar bi türlü yapamadım baZıları yolda gelsinler yapcam Allah nasip ederse 😇daha önce hazırlardım da millet acele etme bi günlük iş şöyle böyle dedi şimdi üşeniyorum 🙈🙈
Halimea Sudeeee son 59 cok mutsızum dün öğrendim doktorum başka hastaneye gitmiş yerine başka biri gelmiş benim 3. dogumum olucak ,2 dogumumuda bu doktora yapmıstırmıstım cok memnundum …
Gokcee123 Sudeeee ayy benim de 54 🙈😍 hayırlısıyla inşallah sağ salim 🙏 heyecanlıyım zamann giderek azalıyor