Sudeeee Son 54 günümüz hayırlısıyla rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿 Sizlerin kaç hanımlar heyecan var mı ? 🤗🤩 ilk gebeliğim bu arada ben çok heyecanlıyım 💓
Alse35 Sudeeee aminnn inşallah 😇 bizim de 42 heyecandan ziyade telaş var merak var nasıl olacak ne zaman gelecek kime benzeyecek kafamda deli sorular 😍
tugbakaragul Sudeeee son 58, bende çok heyecanlıyım ilk gebeliğim 🥰 sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize ♥️
Deletedmom93428 Alse35 Mustafa Alp olacak inşallah 😍evet biz hazırız artık beyefendinin gelmesi kaldı🙏🥰senin bebişin durumlar nasıl kaç haftalık😍
Alse35 Deletedmom93428 adıyla yaşasın çok güzel bi isim bekarken Alp çok isterdim ama kızım olacak Allah nasip ederse ve tam 34 haftalığız 2 hafta önden gitmesi dışında bişey yok çok şükür 😇yıkama ve ütü dışı hiç bişey yapamadım anca kendimi gezdiriyorum bi türlü evde durup yerleştiremedim düzenleyemedim 🙈
Deletedmom93428 Alse35 benim oğlanda önde 2 hafta :( ah bu bebişler erkenci 🤭bence başla ben 32 haftalıkken başladık iyi kş yapmışım yoksa töbe şu an yapamazdım😒😁
Alse35 ftm2946 yaparsın Allah’ın izniyle hiç korkma o güç o kuvvet var fıtratımızda Allahtan hayırlısını dile sadece 🤲🏼sağlıkla kucağına almak için dua et benim hamilelere hep duam bu inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini🤲🏼🤲🏼 😇