Seda9507 Mavibeyaz25 anladım ya da biraz zora gelindiği zaman mı sezeryan yapıyorlar. Aslında tercih belirtebiliriz sanki normal istiyorum diye, eğer şartlar da uygunsa.
Mavibeyaz25 Seda9507 tabiki eğer bir sıkıntı olmaz ise normal olur diye düşünüyorum. Doktorunuzla görüşüp beraber karar verirsiniz zaten. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla evlatları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
htcmuhammed Mavibeyaz25 dogum sirasin da doktor bulunuyor degil mi nasil davranisi ilgisi dogum sirasin da
Mavibeyaz25 htcmuhammed doğum sırasında da çok iyiydi zaten çok sakin biri 😊 sadece Doğumdan sonra 1 kez geldi sorun var mı filan diye sordu gitti belki olması gereken odur hani bi kontrol filan olmadı ama genel anlamda ben memnun kaldım.
Cemilef92 Zeynepyvz Burdan birinin tavsiyesiyle ben de Demet hanıma gittim ama çok ilgisiz buldum açıkçası. Belki de ben sürecin başından beri gitmediğim için böyle olmuştur. Eşimin işi gereği bazen Erzurum’da bazen İstanbulda muayene oluyorum maalesef.
Zeynepyvz Cemilef92 bir kez gittiyseniz belki de yoğun bir günde gitmişsinizdir yani bana karşı çok ilgili ama bazen enerjisinin düşük olduğu da oluyor.Doğuma da ona gideceğim için ilgisi farklıysa bilemem tabii ki
htcmuhammed Mavibeyaz25 ay oyleyse cok sevindim Muhammed beye mi devam etsem dogum sirasinda cok utanirim doguramam diye endise ediyorum 😊
Mavibeyaz25 htcmuhammed zaten en sonunda geliyor bebeği almaya onun öncesinde hep ebeler ilgileniyor. Doğururken pek utanmak aklıma gelmedi açıkçası 😅 Allah yardımcımız olsun kolaylık versin yaradan inşallah 🤲
Mavibeyaz25 htcmuhammed doktor doğurtuyor dikiş vs doktor ilgileniyor öncesinde ne kadar açılma olmuş ebeler bakıyor en son doktoru çağırıyorlar