ay-se Htc04 şimdi bir postta okudum kadınlar abiye falan deniyormuş evde kocaları iltifat ediyormuş seviniyormuş . Bende şimdi sözümde giydiğim elbise mi giydim tepki olarak durup aklına bunu mu getirdin oldu koronayım hastayım birde işte ayı ayıdır
Nesossssss Htc04 normalde saçı hergün yıkamak ve aşırı sıcak suyla yıkamak sağlıklı değil en güzeli gün aşırı ılık suyla yıkayıp güzelce durulamak👍
Nesossssss Htc04 tesettürlü müsünüz? Çünkü benim de bazen oluyor sıcakta uzun süre terleyince bazı eşarplar hava aldırmıyor. Maalesef en şık olanlar:)
Nesossssss Htc04 hiç üzülmeyin insanlık hali benim de hamilelikten beri ağzım kokuyor 🙈 sürekli fırçalıyorum ne gerekiyorsa yapıyorum ki görümcem diş hekimi:) resmen kendime bile kokuyor. Yapacak bir şey yok 🤷♀️
Htc04 Nesossssss ben 2 buçuk aylık evliyim bu kadar süredir de hayatımda bu sorun var artık bazen kendimden bile soğuyorum
Nesossssss Htc04 siz bi sirkeyi deneyin bence hemen bir tas suya biraz elma sirkesi koyun en son onunla durulayıp çıkın muhtemelen iyi gelecektir👍Gün aşırı bikaç defa yapın öncesinde de saçınızı iyice durulayın. Evvel Allah sirkenin şifa olmadığı şey yok🤲
Nesossssss Htc04 evet ter kokusu ama rahatsız edici bir koku oluyor mesela afedersiniz koltuk altı kokusu gibi değil farklı bir koku siz dediğim gibi sirkeyi bir deneyin bence👍