Bugün tam 40 haftama girdim doktorum çarşambaya kadar bekleyelim dedi sancim olmazsa suni sancı verecekmiş bende korkuyorum kendi sancim ile doğum yapmak istiyorum erkek bebeklerin 1 hafta 10 gün geç gelme olasılığı var diye biliyorum aceba ne yapmaliyim suni sancı iyi mi sonum sezeryan olur mu korkuyorum biri bana yardımcı olabilir mi?

Fadile_2765 korkutmak istemem ama ben sabahtan akşama kadar suni sancı çektim ona reğmen hiç açıklığım olmadı. Resmen öldüm öldüm dirildim. Sezaryen oldum iyiki de sezaryen oldum. Tabi herkesin bünyesi farklı

Bugun 40 haftayız tam ve salı günü suni sancı ile doğum başlatılacak 1 cm açıklığım var sadece bende korkuyorum insallah rabbim yardımcimiz olsun

Fadile_2765 açıklığınız var mı? 1 ay önce ben de gelmedği için 40 haftalıkken doğurdum suni ile 5 saat sancı çektim sadece

Fadile_2765 suni sanci degisik bir sanci degil senin olmayan sancini damar yoluyla tetikliyolar baska hic biseyi yok normal sanci yani korkulcak bisi degilki.ne fazla ne az normal cekecegin sancinin aynisi sadece tibbi yolla sancinin gelmesini sagliyolar bu kadar gecmis olsun 🙂😊

Canım bende 40 hafta olmustu doktor cuma gel yatış yapalım dedi suni verdiler ben serum yarıya bile gelmeden ebelere sordum açılma ne durumda DİE 1 cm 1 parmak kadar dediler yarım saat kadar fln bekledim tekrr sordum degısmwyınce sezaryan gırdım agrı cekıp yıpranıp sezaryan olasıya dırek gırerım dedım sende sor sürekli degsıme olmazsa gırersın canım yinede sen bılırsin tabıkı