Dubletombikdoner canım merhaba doguramayanlar olarak konuşmuştuk seninle bende 40 da yatış yaptık suni verdiler açılma olmadı suyum gelmedi sancım azdı devletteydım bendeki şans doktor istifa etmıs hic gelıp bakmadi ebeler gelıp gelıp alttan baktılar Meryem otunu koyduk açıldı ama bende açılma olmadı doktorun mesai saati bitiyordu evıne gıdecktı geldi sezaryan dusuncen varsa yapayım hemen dedi bende suni yarıdayken açılma ilerlemeyınce kabul ettım belden bayılttılar ama benim o kdr zor gectı kiiiii kestıklerını ayırdıklarını hepsını hissettım bi ara nefesim kesıldı oksijen taktılar odaya gelınce de hemen karnımın acısı baslado sabaha kadar bağırdım 5 6 kes agrı kesıcı aldım Bacağımdan damar yolundan serumdan bana Mısın demedi Sabaha kadar da bacaklarımı hissedemeden çocuğumu sevemedım yürüyemedim keşke tam bayılsaydım ama böyle olcanı bılemwdım benim çok zordu sımdı 1 haftalık olduk artk toparlanıyorum ertesı günde parol attım günde 4 tane anca kesıyordu agrımı acımı biraz uzun oldu hakkınızı helal edın ya doğum hıkeyemı anlattım geçtim 😂😂