Nihanus Cgdeem7 tutmadımı hiç birini tutmuyor ben chicconun anne memesine benzeyenini aldım birde avent aldım ikisinide tutmadı. Tutacağı varsa bim olsun gene içiyorlar 😅 ama yıkama açısından chicco zor emziği falan aventin daha bi rahat
Ouzc metehaninannesiii ilk doğduğu zaman için mi aldınız ben de onu aldım da sonradan aklıma takıldı kaynatklinca falan zarar görür mü illa cam olması mı gerekirdi diye
lunam Anne memesine en yakın lansinoh diyorlar. İnşallah vakti gelince lansinoh almayı düşünüyorum ben.
metehaninannesiii Ouzc cam bilerek tercih etmedim hem bebegin eline agir olur diye hemde bebegin eline verince dusurse hemen kirilir plastik de değil o sert mika oda erime vs bisi olmaz yani canim
ilahiliaa26- Ouzc ben kaynattım hiç bir şekilde erime vs olmadı süt sağmasını aldım biberonda var içinde sağmanın plastiği vsde vardı erir diye bekledim başında ama hiç bir sorun yok sapa sağlam çıktı
Elifdikel Cgdeem7 Ben plastik tercih ettim kendim sakar biriyim şimdi bir de iki yasinda kızım var ben kirmasam o kırar bir cam biberon olmuş 100 TL içim yanar :)
metehaninannesiii Cgdeem7 https://www.hepsiburada.com/lansinoh-natural-wave-biberon-160-ml-p-AILEBEBEK75980?magaza=JokerBaby&url_src=and-product-detail Bu canım