Babyoxxo Hamileliğin ilk başlarında kanama olmuştu 15. Haftadayım bir doktor kız biri erkek dedi ama çevre de kanama olursa erkektir diyor herkes oğluna hamileyken kanaması olmuş falan yaşayan var mı ?
Bademcim Babyoxxo ne kadar saçma şeyler çıkarıyorlar ya ne alaka yani ? Benim de kanamam oldu kız bebekti bunda kanamam olmadı erkek :)
Nnurdan Babyoxxo 15. Haftada nasıl net birşey söyleyemiyorlar anlayamıyorum ama kanama sağda solda bunların cinsiyetle hiç alakası yok canım benim 3 kızım var 3 de farklıydı
Yagmur00 Babyoxxo hiç oyle sey mi olur ya kanaman olması erkek yada kız ıcın gelmiyor sıkıntılı sorunlar oldugu ıcın canım boyle seyler dusunme yin ya hayırlısı neyse o olsun
ilkgozagrimhavinim Babyoxxo yok artık ya😅 benim kanamam oldu ama bebeğim kız. İnanma canım böyle şeylere😊
Caglaluna Babyoxxo onu bana da çok dediler. Benim de kanama alanım vardı. Evet cinsiyet erkek ama bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum 🌿
123456788p Babyoxxo benim de 6.haftada başladı kanama sağlık ocağındaki ebe erkek çocuklarda böyle olur dedi inanmadım ama sonuç erkek 😄 ihtimal bence doğru değil
Babyoxxo 123456788p işte bazen de çıkıyor ondan sordum yoksa inandığımdan değil ama benimki büyük ihtimal kız
poyrazinannesi3547 Babyoxxo ne alaka ya herşeyi uyduruyor millet😂 benim şükür hiç kanamam olmadı oğlum olcak Allahın izniyle
Sibel4248 Babyoxxo yok benim eltimin kızına hamileyken kanaması oldu. 2 oğlundan kanama falan olmadı.
Petyynut Hiç alakası yok kız bebekte de olur erkek bebekte de olur bunun cinsiyetle değil vücudumuzun durumuyla rahimle hormonlarla vs ilgisi var