busranr06 alparslanannesii1661 ahahhahahah benimde ahahha bıleklerımde kalın esım yenı fark ettı galıba dıyokı bıtek bıleklerın odem yapmıs 🤣🤣🤣
alparslanannesii1661 busranr06 insan ayagindan bacagindan sogurmu esimden kalin oldu bacaklarim desen tosun gibi 😂😂
busranr06 alparslanannesii1661 ahaha aynnen benımde ama ben hmılelıkten oncede kılo almaya baslamıştım zayıf hamıle kalmadımm😆o yuzden baya unuttum yani istedigim pant giymeyi bollar kurtarıyor hep🤣
busranr06 alparslanannesii1661 bız sımdı 7. Aya girdik dimii ya benm hafta hesabından kafam cok karısıyo 😂
humaalin1- Bende 31 haftalık hamileyim 12 kilo aldım ama nefes darlıgı şu haftalarda daha çok yapıyor inşallah daha fazla almadan bitiririm hamileliğimi
Dry35 Tusel 30 haftalığım 20 kilo aldkm hatta geçtim belki çok dert etme ben şeker karbonhidrat tüketmiyorum üstüne koronada oldum buna rağmen alıyprım ama napayım bazı insanların genetiği bu
merakliblog Valide aramızda bi gün var kız sat 18nisan, 18+6 oldum ikizlere gebeyim💕 ben hiç kilo alamadım henüz 🤮 164cm-62 kg
Valide merakliblog gönül almamak isterdi benim de ama, benim bulantım olmadı kuzum inşallah sen de rahatlarsın, ama ben öyle oturdum da yemekler yedim şöyle yedim böyle yedim desem de valla yalan olur 🙊🙊🌸💋
merakliblog Valide boşver ya kilo verilir. Keşke hiç bulantım olmasa ben 30 kg almaya da razıydım çok zordu bebeklere bişey olur diye korktum biraz azaldı şükür. Onlar sağlıklı olsunlar da biz bi şekilde toparlarız🤲🏼💕