yasolinn Tusel ben 25 haftalığım 3kilo aldım ama son 15 günde falan oldu öncesinde bulantı kusma çok yaşadım şimdi de gebelik şekeri çıktı iştahım açıldı bişey yiyemiyorum her şey yasak 😔😔😔
Sisi Tusel bebeğini doğurmuş ve 1 ay olmuş bir anne olarak söylüyorum kiii SAKIN ama SAKıNNNNnN kilo almayın çok zor gitmiyorr kilolar bide vermesi var🥶😭
Valide Tusel 18+6 yım ikiz gebe 12 kilo aldım iştahım açık değil öyle çikolatalar poğaçalar yiyorum desem yok Abur cubur da aramıyorum ama doğal bir süreç alınıyor herkesin bünyesi aynı değil canım🙊
Semy Tusel biraz fazla almışsınız. Çok zayıf hamile kaldıysanız onlar hızlı alıyor diye biliyorum. Ama gebelik şekeri falan da olabilir. Doktorunuzla kontakta kalın. 26+3 üm henüz 2 kilo aldım.
merakliblog Valide aramızda bi gün var kız sat 18nisan, 18+6 oldum ikizlere gebeyim💕 ben hiç kilo alamadım henüz 🤮 164cm-62 kg
gzmsda Valla 19 haftaya kadar kilom ayniydi 62 63 filandim. Bi anda 66 oldum istahim açıldı. Her yerim şişti. Goguslerim filan iki katı oldu ne yapcam bilmiyorum. 21. G Haftadayim 10 15 kilo ile kapasam keske. :(
ecemsmom Tusel 22+2 bugün kontrole gittim 1 kilo almışım onu bile istemiyorum bence yavaş gidin sonra zor olur daha çok hafta var
Tusel ecemsmom 😀😀😀sanki biz istiyoruz bebeim bnm mutfağın önünden geçmem yeterli hem nasıl 1 kilo ya cıkdırıcam bunun eşi suyu bebeğim ağırladığı vs vs var 1 kilo ile nasıl kalabildin büyük başarı 👏🏻👏🏻👏🏻
ecemsmom Tusel valla ilk hamile kaldığımda doktor 5. Ay bitene kadar kilo almazsan iyi olur dedi bunları şunları yeme dedi biraz dikkat ettim karnım felan belli ama almadım anlamadım bende 😂
yaren-1 Tam 22 olduk bugün 3 kilo almışım ama görünüşte bişeyim yok çok dikkat ederim bu kilo nerden alındı nereye gidiyor bilmiyorum 🥲
demethanim Tusel ben de 23+3 canım 10 kilo aldım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama anlamıyorum hergün yarım kilo almış olarak uyanıyorum. 😔 Sabah akşam yürüyüşe cikiyorum ev işi yapıyorum ama nafile. Kilo geldikçe geliyor.
alparslanannesii1661 Tusel 27+1 13 kilo sanırım birde o kadar zayif hamile kalmadimmm ama napiyim ödem falan derken diye gider diye dua ediyorum🤷♀️
-Arya- Tusel 25 haftalığım daha 1 kg almışım ona bile canım sıkıldı. Sizde şeker falan olabilir bence baktırın, kilo alımınız biraz fazla olmuş 🌼
alparslanannesii1661 busranr06 bende 12 olabilirim acaba normalmi ayak bileklerim bi 4 kilo gelir heralde😂😂
busranr06 alparslanannesii1661 ahahhahahah benimde ahahha bıleklerımde kalın esım yenı fark ettı galıba dıyokı bıtek bıleklerın odem yapmıs 🤣🤣🤣