angime Deryademyagiz ay yürüyüş diyolar ama ben hemen tıkanıyorum daha 33. hafta hem, napıcam son haftalrda bilmiyorum
Mltmmt03 rabiamustafa bende sürekli idrara çıkıyorum ama çok az geliyor ana çok sıkışıyorum bende 21 haftadayım
Gizemnurr Glsm_1 ben cok hissetmedim geldıgın de anlamadım acıkcası wc ye gıttıgım de gördüm geldıgını
Busramnida Ahsen333 Normal doğum ve doğum dan sonra sürekli yapılıyor çatı muayenesi o zaman nasıl dayanıcaksınız ki 😳 bence bebeğiniz için dişinizi sıkın katlanın 3 5 saniye derim
Busramnida Sedaaaq Ama hurmayı günde 1 3 5 şeklinde tuketebilirsiniz en fazla siz ne kadar yediniz ki 😳
semsem21 Elifinannesi33 korkuyorsanız hiç zorlamayın şart değil iliski bence. Yuruyus, hurma, pilates, yoga, suquat, ahududu çayı, adacayi, perine masaji, çömelme bunlar da yeterli bence
Elifinannesi33 semsem21 evet bol yürüyüş yapıyorum doktorum pilates topu egzersizleri merdiven çıkma va gibi şeyleri de 35. Haftadan sonra söyleyeceğim dediğinden erken doğumj tetiklemeyelim dedi bol yürüyorum
Evlat34 Zeynep_99 ilk doğumama okuttum yuttum su içmeden tanelerini, öğlene doğru 12 gibi hastaneye gittim 13:45 de doğum yaptım ben buna bağlıyorum sonuçta yasini şerif rabbime hep dua ettim şimdi kendim okudum inşallah yine kolay bi doğum olur Allah size de bi avazda bebeğinizi kucağınza almayı nasip etsin
eaktr Deryademyagiz doktor önerisi ile başladım👍🏻 Keşke hurma ve çay fırt diye doğurtsa öyle bişey yok demişti, keza doğumhanede 40-45 dk kaldım🙃 ne kadar erken egzersizlere başlarsanız o kadar iyi, kendinizi yormadan hafif hafif başlayabilirsiniz 30-31. Haftada son aylara doğru günlük 12-13 bin adım atıp sürekli pilates topunda olup squatlar yapıyordum🙃 haftada sancı ile kendisi geldi oğlum💙