Elifinannesi33 Deryademyagiz 32 haftalık hamileyim doktor ilişkide yasak yok dedi ama bu hafta kontrole gittiğimde soracağım ayda bir gittiğimden aklıma takılmıştı
semsem21 Deryademyagiz inşallah darısı herkesin başına. Önceki cevaplarıma bakarsanız dogumum kolaylaşsın diye yaptıklarımı okuyup yararlanabilirsiniz. 😊
eaktr Deryademyagiz doktor önerisi ile başladım👍🏻 Keşke hurma ve çay fırt diye doğurtsa öyle bişey yok demişti, keza doğumhanede 40-45 dk kaldım🙃 ne kadar erken egzersizlere başlarsanız o kadar iyi, kendinizi yormadan hafif hafif başlayabilirsiniz 30-31. Haftada son aylara doğru günlük 12-13 bin adım atıp sürekli pilates topunda olup squatlar yapıyordum🙃 haftada sancı ile kendisi geldi oğlum💙
Missing86 Gizemnurr nişan kan gelimimi oluyor .. bi et parcasi gibi pıhtımı ..33+3 haftalık hamileyim valla son dk şaşırmakta istemiyorum tam olarak nasil oluyor ki
Evlat34 36+3 olduk bizde sadece yürüyüş yapıyorum zaten evde durduğum yok 😂 ilk hamileliğimde hep yürüdüm çok faydası var doğumum kolay oldu elhamdulillah inşallah bu sefer de öyle olur bi de 7 tane pirinç tanesine yasin okuyup doğuma giderken yuttum kolaylaştırsın diye ☺️
semsem21 Happygul 36. Haftadan itibaren tükettim ben. Daha doğrusu 36. Haftada sadece ahududuya başladım gunde 2 kupa. 37+5 ten sonra sadece adacayi içtim yine 2 kupa
Evlat34 Zeynep_99 ilk doğumama okuttum yuttum su içmeden tanelerini, öğlene doğru 12 gibi hastaneye gittim 13:45 de doğum yaptım ben buna bağlıyorum sonuçta yasini şerif rabbime hep dua ettim şimdi kendim okudum inşallah yine kolay bi doğum olur Allah size de bi avazda bebeğinizi kucağınza almayı nasip etsin
Umbilik Arkadaşlar her şeyden önce ıkınmayı öğrenin, inanın en önemli şey oymuş dün geri kalan her şeyin teferruat olduğunu tecrübe ettim.
Anesanne Perilisa canım ben de gebeliğinin başından beri hiç ilişkiye ara vermedim ve hiç korunmadım. Çünkü bi riskimiz yoktu ve doktorum öyle bişey demedi. Korkmanıza gerek yok
Elifinannesi33 semsem21 içime su serptiniz çok teşekkürler bende korkuyorum daha önce 2 kez kaybettiğimden ötürü ters bi hareket baskı sorun oluşturur diye🤭
semsem21 Elifinannesi33 korkuyorsanız hiç zorlamayın şart değil iliski bence. Yuruyus, hurma, pilates, yoga, suquat, ahududu çayı, adacayi, perine masaji, çömelme bunlar da yeterli bence