Sedaaaa2 Yaw ben bıktım o bıkmadı çıkmaktan tek ben mi yasıyorum anlamadım bi anda 3 5 tane sivilce atıyor yüzüm anlamadım gitti 😞😞
Gul-42 Sedaaaa2 bendede var canım dolu hemde şiş şiş yanı yıllarca her turlu tedavı gordum artık sadece kukurtlu sabunla yıkıorum 😔suan en az 10 tane var suratımda
zeynepin_annesiiii Sedaaaa2 cilt bakımı yaptırdım artık felaket şekilde siyah nokta sivilceler vardı biraz iyi oldu . Set ürünler aldım birde yaptirdigim yerden . Tonik yüz temizleme Jeli güneş kremi ve nemlendirici iyi geldi gibi bklm 🤷♀️
ecemsmom Sedaaaa2 peeling ve yüz temizleme jeli öneririm bide akşam yatmadan önce sivilcelerin üstüne diş macunu sür kurutuyor onları geçiyor sonra
cinardefnemoms Sedaaaa2 adet olmuyoruz onun etkisi çok birde sıcaklar terden dolayı artiyo canım valla bı kaç gündür hava serindi az biraz geçmişti şimdi yine arttı 🙄
Gul-42 Sedaaaa2 benım hep vardı valla gebelıkte gecer dedıler hıc gecmedı malesef sanada gcmş olsun cnm
Sedaaaa2 cinardefnemoms galiba ya ama maşallah bir bir de atmıyor ki bi kalktm üç tane gene atmış daha eskisi kaybolmadan 😂😂
Sedaaaa2 zeynepin_annesiiii bende artık evde yapaym bi deneyim napaym valla anlamadım pat pat atmış koca koca ya
zeynepin_annesiiii Sedaaaa2 yap canım valla insanın psikolojisi bozuluyo aynaya baktıkça doğumdan sonra geçse bari
Sedaaaa2 cinardefnemoms ay inşallah ben daha yolun basındayım onumde 6 ay var daha göbegimde tüylenmiş böle bakıyorumda kendımı tanıyamıyorum valla
Sedaaaa2 zeynepin_annesiiii kız duşa gırıyorum anam göbegim tüylenmiş aynaya bakıyorum sıvılce dolu sacımı tarıyorum tarak saç dolu dıyorum daha nolcak acaba yani ne görcem cidden
cinardefnemoms Sedaaaa2 bendede 4 ay var canım bende başındayim 😂 kışın azalır ama sıcaklar da çok etkiliyor evet göbekte tüylenme olmazsa olmaz 🙄
Rumeysare Yüzünüzü sık sık beyaz sabunla yıkayın 2-3 gün içinde hiçbirşey kalmaz krem vs.sürmeyin kuru kalsın yüzünüz
Valide Sedaaaa2 kaç haftalıksın canım benim de ilk 3 ay çıktı şimdi 20. Haftamdayım normal cildime döndüm çok şükür
Sedaaaa2 cinardefnemoms ya utanıyorm doktora gidince ama alsamda bu sefer gebelıkten sonra dokuluyormus die ellemek istemıyorum