Anniii Ozlemflz Ben sürekli ekşi tuzlu şeyler yiyorum ilk gebeliğimde öyleydi şimdi de öyle ama daha 7 haftalik
Ozlemflz Anniii bazıları tuzlu ekşi yiyor erkek oluyor bazıları da kız oluyor nasip de ne varsa o oluyor.
avsar-kose Anniii alakası oldugunu düşünmüyorum hamile kaldıgımdan bu yana eksi diye ölüyorum tatlı hic istemiyorum 25 haftalıj hamıleyım oglum olacak ınsallah😂
Yalcnnaysgll Anniii kızımda tatlı yedim şimdi oğlum olcak başından beri ekşi yiyorum alakası yok yani tatlı ekşiyle
poyrazinannesi3547 Anniii tatlı ve çikolatadan tiksindim görmeye bile dayanmıyorum ekşi yedim oğlum olcak Allahın izniyle👼💙
Mayacm Anniii bende hep eksı yedım tatlı hıc yemedım dıyebılırım ama doktor erkek dedı degısmezse bakalım 😂 bence alakası yok yanı hrrkeste farklı oluyo
Selcans Anniii Ben hep tuzlu yedim, benden daha çok aseren eşim de ekşi istedi 😅😅 sonuc oglumuz oluyor inşaallah. Konunun o an insanin vücudunda eksik olan şeyle ilgisi var bence cinsiyet ile asla yok 😊
MercimekveAnnesi16 Anniii vücut neye ihtiyac duyuyorsa onlar aşeriliyormuş diye biliyorum ben cinsiyetle bi alakası olduğunu düşünmüyorum
yerimseniben34 Bende kizimda tatli ve cikolata hastasiydim cikolatali pastaya bayilirdim . bu gebeligimde durum tam tersi canim aci ve eksi cekiyor tatli yi hic canim cekmiyor cikolatadan tiksiniyorum gormeye tahamulum yok hayirli ve saglikli olsunlarda 9+2 yiz :)