Anniii Kızlar sizce bu doğru mu ben normalde de hiç tatlı sevmem yemem hep ekşi şeyler severim kızıma hamileyken de öyleydi hep tuzlu ekşi şeyler yedim şimdi ikinciye hamileyim yine ekşi şeyler yiyorum canım hiç tatlı istemiyor ama yani ben kendimi bildim bileli böyleyim çikolata tatlı şekerli şeyler hiç sevmem şekerli olarak sadece meyve yerim .
Emirasaf-annesi Anniii Lahmacunlar acılı kebaplar turşular helede sivri biber ve acı biber turşusu salatalık turşusu ekşi ekşi yedim sonuç üçüncü oğlum geliyor alakası yok yani
MomHero2 Anniii ilk kızımda dondurma ve tatlı yemek istiyordum ikinci kızıma hamileyim tatlı ve dondurma yemiyorum ekşi şeyleri de badiren yiyorum bu hamileliğimde daha çok yemekler canım istiyo
Anniii Emirasaf-annesi ya bana hep diyolar senin oğlun olmaz hep ekşi yiyosun çok mal mal konuşanlar var sanki kız evlat evlat değil gibi cinsiyetcilik yapıyorlar Allah önce sağlıklı hayırlı evlat versin diyen yok
Ozlemflz Anniii yiyip içmenin cinsiyetle alakası yok. Ben normalde tatliciydim eksiden nefret ederdim ama gebeliğimde sürekli eksi tuzlu yiyorum herkes erkekdir bizde öyleydik derdi. Ama benim kızım olacak 🐣
Anniii Ozlemflz Ben sürekli ekşi tuzlu şeyler yiyorum ilk gebeliğimde öyleydi şimdi de öyle ama daha 7 haftalik
Betl Anniii hiç alakası yok kızımda şerbetli tatlılar çikolatalar sırf öyle beslendim rüyalarıma girer gece kalkar yerdim şimdi erkek ekşi turşu yiyorum bol bol tatlı hareket etsin diye arada yiyorum ama midemi bulandırıyor
bhbebikannesi Tatlıya bayılırdım 4 aydır yiyemiyorum .Hele şerbetli tatlıları asla .Ama oğlum oluyor inşallah ♥️
co2041 Anniii hep öyle dediler ama ben acılı ekşili kısırlar turşular ekşi elma ekşi erik neler neler yedim tatlı istemedi hiç canım ama oğlum geliyor nasipse💙
Ftsrkn Anniii ben hiç tatlı yemedim görünce bile midem bulanıyordu hep ekşi yedim ama oğlum olcak inşallah yani doğru değil😁
Minaminisi Anniii bence alakası yok😊 büyük kızımda hep tatlı çekti canım, şimdi küçük kızım yolda, onda da ekşi yiyorum tatlıdan nefret ediyorum😬 halbuki ekşi biseyler hayatta yiyemem ama şuan kaşığa limon sıkıp yiyorum.
Esra3890 Doğruluk payı varmı bilmiyorum ama oğlumda tatlı yiyordum devamlı şimdi kızıma hamileyim tatlı ağzıma alamıyorum tiksindim iyce sürekli ekşi tuzlu yiyecek içecek tüketiyorum
cokbilmis Anniii ben böyle deli gibi ekşi aşermedim ama tatlı şeyleri görmek istemiyordum. Ekşimsi şeyler beni ferahlatıyordu. 10 haftadan sonra acayip acı biber istedim. 18′e yaklaştık hala acı yiyorum. Kıza benziyor dedi 😄😊
satigul Anniii Hep tatlı şeyler yedim agzima ekşi hiçbir şey sürmedim. Bir supriz olmazsa kızım olucak inşallah 😊 bunlar tamamen hurafe.
aybkaslan Anniii Alakası yok diyebilirim ben hamileliğimin ilk 4 ayı tatlıdan nefret ettim hep acı ekşi şeyler yedim ve canım çekti ama oğluşum olucak 😄 şuan herşeyi yiyebiliyorum ama o ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı sözü tırtt çıktı bizde 😄🥰