UmayGul Hande59 verdi ama idrar sonucum cikinca atacaklar bana receteyi. Tansiyon ilaci normalde ama bu sekilde de kullaniyoruz dedi
Feyzabeyoglu Benim de ayağa kalkarken yürürken kasiklarda sertlik oluşuyor patlıcakmisim gibi hissediyorum. Normal mi ki acaba ya Sanci ağrı falan yok da 25+3um bu arada
UmayGul Feyzabeyoglu Valla bende dun yururken ilk hissettim sertligi sanciyi falan anlayamadim ama varmis meger kesinlikle soyleyin doktorunuza bu zamana kadar hic sorunumuz olmamisti bizimde
ZumrutHanim UmayGul bu kasilmalardan 4 gun hastanede yatip agir tedavi aldim hala ilac kullaniyrum eve ciktiktan sonra da devam ediyor gozlemledigim kadariyla ayakta cok durunca (zaten ayaga kalkinca sertlesiyor) yorulunca ve STRES YAPINCA kasilmalarim artiyor rahim agzi uzunlugu iyi de pacayi yirttim gibi ama bu kasilmalar artikca rahim agzi uz. azaltiyormus o yuzden cok dikkat etmeli
UmayGul ZumrutHanim Allah hepimizin bebeklerini korusun 🙏 evet ayakta kalmak yok stres yok is yapmak yok bunlar yasak hep demek ki tetikliyor. Kac haftadan beri boyle sizin ve ilac sizinkide tansiyon ilaci gibi bisey mi
Hande59 UmayGul biliyorum onu canım benim ilk doğumum 34. Haftada bu kasılmalardan başlamıştı banada bir hafta tansiyon ilacı vermişti ama durmadı yine şu an 25. Haftamda kasılmam yine başladı Progestan fitille magnezyum verdi hemen durdu kasılmam aklından bulunsun yetersiz gelirse o haplar fitil istersin
ZumrutHanim UmayGul 17. haftadan beri boyleyim gitgide artti hastaneye yatip cikimca daha artti gunde 2 adalat iciyorum
UmayGul Hande59 İlk fitili sordu hic fitil kullanmadigim icin hap yaziyim o zaman dedi ,magnezyumuda aylardir iciyorum gunde bir defa mi iciyorsunuz sizde magnezyumu. Olmadi receteye girmeden fitil yazdiriyim bende basarabilir miyim kullanmayi bilmiyorum
Hande59 UmayGul kasılmadan sonra içemeye başladım evet günde 1 tane ama fitil çok etkili 1 gün kullanmadım kasılma yaptı gece yatarken hazneye atıyorsunuz hiç bir yan etkisi yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
mutlugebeee UmayGul progestanı hem ağızdan hem fitil olarak kullanabiliyorsunuz zaten aynı hap reçetede değişiklik yapmasına gerek yok🙏🏼 Ama bende ağızdan kullanıyordum hiçbir işe yaramamış günde bir ağızdan alırken şimdi iki fitile döndük fitil çok daha etkili kesinlikle öyle kullanın🌸
frambuaz UmayGul bendede oluyor bende 27.haftadayım karnım sertlesıyor duramıyorum yerimde kasılmamıymıs bu 😳
Ela20 UmayGul senden de Allah razı olsun rahat ettiğin gibi yat düz olmasın. Sağ veya sol. İstirahat halinde olduktan sonra her türlü olur
frambuaz UmayGul şimdi saglık ocagından geliyorum doktora sordum cocuk diyaframa baskı yapıyordur dıye sertlesıyor deıd
Mrvvcckkk gazetecianne canım kasılmayı uyarırsan erken doğum rıskın artarmış doktor bana öyle soyledı
ZumrutHanim gazetecianne duz uzanmak da aetiriyomuş bi de ovalamak rahmi uyariyomuş dogum geldi demekmis ben de ovalamamaya calisiyorum karnimda yumrularnolusturduklarinda konusuyorum rahatlatmaya calisiyirum cok canim yaniyor bi de tekmelerini hep vajinamda hissediyorum sende de oyle mi