EsrSvm Ruya1106 Yok kuzum olmadım.Progestan kullanmıştım ondan sanırım daha sökülemedi ama kırmızıya döndü ağrım var.Tamamen sökülsün doktorumu arıycam bende.Başlamadan aramak istemedim.Ama kesin negatif bu ay
EsrSvm Ruya1106 Çok umutluyduk ama nasip değilmiş 😔 Tüp bebek le olursa olur heralde onla da olmazsa daha uğraşacak gücüm kalmadı benim 🤦🏻♀️
umudumvar2 EsrSvm Allah büyük kuzum benim sen çok güçlü bir kadınsın ve çok güçlü bir anne de olacaksın Allahın izniyle🤲🥰
EsrSvm umudumvar2 Ahh.. Ağlatıcaksın beni kuzum ya .. Allah razı olsun inşaallah canım benim ❤️ Rabbim hepimize ,tüm isteyenlere yaşatır inşaallah bu duyguyu 🤲🏻
umudumvar2 EsrSvm kuzum kıyamam sana duygulanma diye sana soramıyorum bile … Senden de Allah razı olsun kuzum benim ,bizi ancak biz anlarız umut ediyoruz Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah 🤲🤲🤲
Ruya1106 EsrSvm Hadi ya benimde öyle oldu bu ay yine ba döndük. Bu ay yine hemen fenicekmisin aşılama ara mi verdiniz sizde
EsrSvm Ruya1106 Canım doktoruma yazdım ama henüz görmedi.Salı günü randevu aldım yine de ama adetin 5. Günü oluyor.Dokrorum cevap versin ona göre iptal edicem randevuyu ya da gidicem hastaneye bakalım
EsrSvm Ruya1106 Canım doktorumla görüştüm yarın sabah 9 da gel dedi.2. aşılama için beklemiycez sanırım.