Bfduam Hempol tahmin ettim:) Sizin uzun suredir egitim fakülte di mi? Arkadaşın ordan mezundu, önceden myo.imiş.
efeninannesi_nur Bfduam bir umut işte 😂 insan umutsuz yaşayamıyor ya zor evet ama sonu güzel olucak insallah bu ay değil belki ama bi ay illa ki olucak hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gelsinler de olur elbet ya sabırsız bir insan olarak her ay bir umut yapiyorum sonra hayal kırıklığı bakalim nasibimiz bize ne zaman gelicek umarim cok bekletmez
Hempol Bfduam cerrahi hastalıklar üzerine bilseydim kadın doğum üzerine yapardım net 😅 evet hem çalış hem oku gerçekten ikisi de ağır oluyor ya zor 🤗 şimdide acil servis hemşiresiyim 🥰
Bfduam Hempol hasta hassas, duygusal olduğundan, daha çok çalışanın ruh halini anlaması lazım. Her meslekte hak etmeyen çürük elmalar var maalesef. Yakinen şahit oldugumdan net diyorum.
Hempol Bfduam var tabi canım Bfduam var tabi öyleleri ama işte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz gerçekten bizde o kadar kötü insanlara denk geliyoruz ki bazen İnan çok kötü hissediyoruz 😔
Bfduam Hempol insan faktörü, naif, nezaketliside var, kereste yontulmamışıda iki uç. Ben insanların nasıl çiğleşebildkklerine şahit oldukça hayvan canlılarına saygım kat be kat artıyor ve çok daha değerli buluyorum.
ozgeecan9 Bfduam o test yanlıştı herhalde bugün yaptım hcbsy cıkmadı canım. Yarınla birlikte adete 4 gün kaldı bekliyim bakalım
Bfduam ozgeecan9 canim hiç sıkma canını, benimde 4 günüm var ve negatif. Bi sonraki ay yine pistta bekleriz üzülme, beraberiz yine 🌹
mrvrm ozgeecan9 benim de 5 gün var. Bugün erken gebelik yaptım. Negatif çıktı. Sonrasında çizgi gördüm ama kuruma çizgisiydi sanırım 😔
ozgeecan9 Bfduam aynen canım bakalım adete kadar umut var hepimiz için olmadı önümüzdeki ayda devam edicem sonra 1 sene ara vericem mecburiyetten😊
ozgeecan9 mrvrm canım benim hemen cktı cizgi ben görüyordum ama yanlıştı herhalde test 4 gün var benimde adete