Bfduam efeninannesi_nur dun çıkmayıp sabah çıktı mı, atsana fotosunu? 13 gün sonra test yapmışsın hiç de erken değil benle kiyaslarsan, ben 24 ünde çatlama gördüm, sabah yaptım kocaman tek çizgi:)
efeninannesi_nur Bfduam aynen böyle çok çok silik bir çizgi var gibi eger ben öyle görmek istemiyorsan 😂😂 artık testlerden sürekli çizgiler dönüyor gözümde 😂😂 atiyim 1 dkika ebru abla 17 gün sonra test yap demisti ama içimden bir ses dinlemiyor elim teste gidiyo😂😂
ozgeecan9 Bfduam o test yanlıştı herhalde bugün yaptım hcbsy cıkmadı canım. Yarınla birlikte adete 4 gün kaldı bekliyim bakalım
Hempol Bfduam yok aslında vücut anlamında sormuştum ☺️ Tek çizgi olayı iğrenç bir olay direk demoralize oluyor insan 😬
efeninannesi_nur Bfduam https://resimyukle.link/i/4cGHlm bu şekilde telefonda yakalayamadım ama çıplak gözle bakınca görünüyor sanki biraz umarım vardır bekleyelim bakalım 🙄
Bfduam efeninannesi_nur zaten çizgi görelim diye girmediği açı yok o testlerin sorma:) Adet günün mü bugün? sen 13 gün sonra yapmışsın benden çok daha iyisin, ben 7.gün çatlamadan ya, düşün adetimede 7 gün var:)
Hempol Bfduam karın şişliği var ne yesem ne içsem direk şişiyor çok rahatsız ediyor üşüme de oluyor o zaman sende öyle mi
efeninannesi_nur Bfduam kesinlikle katılıyorum sana ya 😂😂 bide ben garantilemek için içini acıyorum Rabbim bizede nasip etsin inşallah en yakın zamanda 🤲🏻 Ne kadar doğru yaptığımi bilmiyorum ama 17 gün bekleyemedim yaptım bakalım nasip artık ya inşallah vardır
Hempol Bfduam şöyle var bacaktan dize kadar bugün sızlama hissettim bu bende adette yakın döneminde de olan bi şeydi onun gibi giriyor çıkıyor beni en rahatsız eden olay işte Şişlik var uykum bastırıyor bugün nöbetteyim hiç çalışasım gelmiyor
Bfduam efeninannesi_nur 13.gün silik çıkar sanırım, sen gördüysen çıplak gözle inş vardir canim, ben göremedim çok çok silikse.
Bfduam Hempol bacağa vuran di mi? O bende de olur adet öncesi, sökülme dediğm alt kasık, rahim bölgesinde hissederiz ya sokuume hissi o, sende bu yok sanırım? Meslek neydi “nöbet” diyince sağlık alanı, hemşire geldi aklkma.
Bfduam efeninannesi_nur zaten tüm mucidlikkerimizi kullanıp açıp parçalayıp kapatıyoruz, tum kreatiflikler üzerinde deneniyor bu aparatın:) 7.gün yapmış birine, 17.günu bekleyemedim diyorsun:))
efeninannesi_nur Bfduam 🤦🏻♀️ inşallah kendimi de umitlendirmek istemiyorum açıkçası beklemek en dogrusu adetin gecikmesi sanırım yada gidip kan vermek bir kac gün daha bekleyelim bakalım sonuc ne olucak umarım beklediğim gibidir nasip artik ya
Bfduam Hempol tahmin ettim:) Sizin uzun suredir egitim fakülte di mi? Arkadaşın ordan mezundu, önceden myo.imiş.
efeninannesi_nur Bfduam bir umut işte 😂 insan umutsuz yaşayamıyor ya zor evet ama sonu güzel olucak insallah bu ay değil belki ama bi ay illa ki olucak hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle gelsinler de olur elbet ya sabırsız bir insan olarak her ay bir umut yapiyorum sonra hayal kırıklığı bakalim nasibimiz bize ne zaman gelicek umarim cok bekletmez