FatmaAzra_ Ferayurundemir canm bende istek attim bebişini gorebilir miyim tanidik biri var belkii yardimci olurum
SerapTadelenTtnc Ferayurundemir Canım benim Allah öyle büyük ki belki de böyle bi hastalık yoktur Başka doktorlara da gidin Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bi bebektir
Marpling Ferayurundemir sanırım ilk defa aglayarak okudum yazarkende aglıyorum.inşallah sagsaglim güzel haberlerini alırız.rabbim duslarını kabul etsin inşallah.
bebisimbenmmm Ferayurundemir canim bebegin resmini görmem mümkün mü size istek attim es er ismim instqgrqmda
Ozlem16 Bazen kimsenin lafina bakmamak lazm doktorlar bile insani yaniltiyor 3 lü 4 lü tarama testlerini yaptrmak cok önmli kimisi doktor istese bile yaptrmaz kimide doktorum istemedi der yaptrmaz
Denis19 Ozlem16 hayır canım önemli değil gördüğün gibi temiz çıkmış yani güvenilir değil ve hiç biseye garantimiz yok ALLAH bilir nolcagini her zaman
MucizemE Rabbim yar ve yardımcın olsun herşey kurban olduğum Rabbim den inşallah yanılmışlardır sağlıklıdır bebeğin 🙏🏾 Derdi veren Rabbim dermanını da verir bizler de iki li tarama yaptırdık temiz çıktı ama doktorum doğduğun da ne olur bilemeyiz kesin çözüm söylemez testler yanılma illa ki var demişti 😔 Tek duamız sağ Salim sağlıklı kucağımıza almak üzülme bozma morelini ne desek boş biliyorum sen yaşadığını biliyorsun ama cidden daha kötü olan bebekler var her zaman şükür edelim inşallah testin. Temiz gelir
Derinimm Ferayurundemir Allahin izniyle icini ferah tut canim bak temiz cikacak herseye sukretmek lazm en dogrusunu yapiyorsun sonucunu alinca bizimle paylas bak yanlismis diceksin temiz cikacak sonucu
Denis19 Ferayurundemir sonucunuz ne zaman cikiyo içinizi ferah tutun ALLAH im hep hayırlı olanı verir emin olun 🙏
Denizkizi Ferayurundemir dualarımız sızınle ıns 2 ay sonra testler temız cıkar bızlerı tekrar bılgılendırırsınız ..
Asli91 Ferayurundemir Allah yardımcınız olsun.İnşallah testleri temiz çıkar kuzunun.Güzel haberlerinizide alırız.
Mrvmna Ferayurundemir canım içini ferah tut bol bol dua et bende çok dua edicem sana inşallah hayırlı güzel haberlerini alıcaz ben inanıyorum bebeğin çok sağlıklı inşallah
Faziletttt Ferayurundemir okurken ağladım bende bir anne adayıyım rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bebeğine dualarım seninle inşallah kötü bir şey çıkmaz
Tugba33 Dualrim kuzunla insallah bir sorun yoktur canım resmi goren arkadaslar fikirlerini belirtirse sevinirim belik icimizi rahatlatirlar🙏🙏
Ferayurundemir Resmini bi çok arkadaşa gönderdim.. yine değil diyen oldu benzeyen arkadaşlarda oldu Rabbim en hayırlısını bilir.. ama eşimin dik durmaya çalışıp yıkılmasını görmeye dayanamıyorum 🙁
MucizemE Ferayurundemir buradan olmuyords canım sen birde bana atarmısın instagram hesabın varsa betullsahin_