Baharrk son bir iki ay mi,çok sıkışırsınız yapmayın. Pandemi bile olsa birinci derece yakinlariniz bebek görmeye gelecekler illa ki,onlar birşeyler alır elbet. Naçizane tavsiyem özel olabilecek şeylerini (mesela havlu bornoz gibi ya da biberon emzik kullandırmak dudunuyorsaniz onlar gibi) SİZ alın. Zıbın alın en çok onu giyecek,ama farklı ay alın. 0-3 ay aralığında çok bir şeyi olmasın hızlı büyüyecek. Patikli altlardan alın mesela. Evin içinde de arıyorum bunları giyip bir yelek giydirir siniz. Ben de 29+4 günlük hamileyim. Pazartesi 7 ay olcam inşallah. Geçen hafta kuzenlerimin gönderdiği kıyafetleri yıkadım utuledim kaldırdım. Hazır ettim yani.
Temelde kullanabileceklerinizi hep alın,kıyafet çok almayın çünkü dediğim gibi gerçekten gelir. Hastane çıkış setleri,battaniye çeşitleri, çorap,kollu/kolsuz zıbın,patikli/patiksiz altlar,baslik,eldiven. Bunları hazır edin. Kendiniz için de alışveriş yapacaksınız. Gecelik/pijama takımı,emzirme sütyeni,terlik,çıkışta giyebileceğiniz rahat kıyafetler,kirlileri koymak için poşet,iç çamaşırı, şal,hırka veya sabahlık.
Bence halen iyiyken yapabildiklerinizi yapın