anneyimmmmmm off off hep bu saatlerde uyanıyorum sanki yıllardır uyuyormuşum gibi her yerim ağrılı kalkıyorum 😞
Uyuyamayanlar kulübü 🤦🏻♀️
anneyimmmmmm Amiin inşallah hepimizin tüm hamislerin bebisleri hayırla sağlıkla gelsin inşallah 🤲😊 tabiki bebislerimizle alakalı sorunumuz yok 😂iyi sabahlar… 😴😴
Eylem_kaya07 kaç haftalıksınız hastaneye gitmelisiniz bence sancı normal değil
Sehnur bak sen şükret biz hiç uyuyamayanlardanız bu saate kadar 😂
anneyimmmmmm 40+5 olduk gece 22:den 1 e kadar acildeydim 1.5 santim açıklık 40-50 arası sancı çıkıyor nstde eve gönderdiler ama sancılar dan duramıyorum uyuyamıyorum
Eylem_kaya07 oo maşallah gelmiş bugün gelir bebişiniz Allah bir avazda kurtarsın biraz evde çekin eşiniz masaj filan yapsın belinize dolanın bol bol ağrınız sıklaşında tekrar gidersiniz Allah yardımcınız olsun 🙏🏻💕
38 olduk ama uykular haramm. Sürekli açım sürekli tuvaletim var psikolojim bozuldu buzdolabı ve tuvalet arasında gidip gelmekten🥲🥲😂😂😂 hiç mi doymaz bi insan arkadaş ya 😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️
anneyimmmmmm valla hiç uyumamak daha iyi 12 de yatıyorum 2 buçukta ayrı kalkıyorum 5 de ayrı mal gibi oluyorum 😂
Didemmsss öğütücü var içinde çünkü 😂
Sehnur ben o kadar uykuya razıyım valla başım çatlıyo şuan uykusuzluktan
Bende 24+4 haftalık hamileyim vajinal kaşıntıdan uyuyamıyorum 😢😢 artık oturup ağlayacağım 1 haftadır böyle randevu günümün gelmesini dört gözle bekliyorum 😭😭
anneyimmmmmm Evde çekiyorum zaten sancıyi uyuyamıyorum belim falan çok kötü . Birazdan sıcak suyun altına girecem evde dolanıyorum hep yürüyorum sancilarimi yürüyerek oturmadan karşılıyorum oturunca daha kötü çünkü. Bir kaç saat sonra tekrar gidecem acile
anneyimmmmmm hAdi ya 🙄
Sehnur maalesef 🥲
anneyimmmmmm 36+2 her gece sağa sola dön uyuyamıyorum bi türlü hepte bi bahanemiz var ya aşırı hareketli bebiş ya bel ağrısı bu gecede aşıırı sıcak bastı mesela😞 yoruldummm😞
-eylul- şuan tek sıkıntım sıcak basması yanıyorum hiçbir şekilde hiç birşey serinletmiyo 😞
anneyimmmmmm bende 34+1 haftalığım gece sureklı karnım acıkıyıp uyanıyorum bıde tualet meselesı var tabı ama en çok benı uyutmayan açlık 😂😂
anneyimmmmmm 39 dan selamlar dıyoruz 😍