• Gebelik
  • Uyuyamayanlar kulübü 🤦🏻‍♀️

anneyimmmmmm Amiin inşallah hepimizin tüm hamislerin bebisleri hayırla sağlıkla gelsin inşallah 🤲😊 tabiki bebislerimizle alakalı sorunumuz yok 😂iyi sabahlar… 😴😴

anneyimmmmmm 40+5 olduk gece 22:den 1 e kadar acildeydim 1.5 santim açıklık 40-50 arası sancı çıkıyor nstde eve gönderdiler ama sancılar dan duramıyorum uyuyamıyorum

Eylem_kaya07 oo maşallah gelmiş bugün gelir bebişiniz Allah bir avazda kurtarsın biraz evde çekin eşiniz masaj filan yapsın belinize dolanın bol bol ağrınız sıklaşında tekrar gidersiniz Allah yardımcınız olsun 🙏🏻💕

38 olduk ama uykular haramm. Sürekli açım sürekli tuvaletim var psikolojim bozuldu buzdolabı ve tuvalet arasında gidip gelmekten🥲🥲😂😂😂 hiç mi doymaz bi insan arkadaş ya 😂😂😂❤️❤️❤️❤️❤️

Bende 24+4 haftalık hamileyim vajinal kaşıntıdan uyuyamıyorum 😢😢 artık oturup ağlayacağım 1 haftadır böyle randevu günümün gelmesini dört gözle bekliyorum 😭😭

anneyimmmmmm Evde çekiyorum zaten sancıyi uyuyamıyorum belim falan çok kötü . Birazdan sıcak suyun altına girecem evde dolanıyorum hep yürüyorum sancilarimi yürüyerek oturmadan karşılıyorum oturunca daha kötü çünkü. Bir kaç saat sonra tekrar gidecem acile

-eylul- şuan tek sıkıntım sıcak basması yanıyorum hiçbir şekilde hiç birşey serinletmiyo 😞

anneyimmmmmm bende 34+1 haftalığım gece sureklı karnım acıkıyıp uyanıyorum bıde tualet meselesı var tabı ama en çok benı uyutmayan açlık 😂😂