Yokys Erken doğum riski, su azlığı gelişim geriliği derkeen normal doğum sınırlarına girmiş bulunmaktayizzz elhamdülillah 🤗🤗 şimdi kavusmak için sabırsızlanırken kendimi kötü hissetmeyecegımm 🥳
defnosunannesi_ Yokys bizde şimdi 37+0 olduk benim kizimda da gerilik vardı hagla bir hafta gelirden geliyor birazcık minyon çok şükür atlattık zor zamanları artık doğabilir istediğinde 😅🤭
lentil Yokys erken doğum riski kaçıncı haftadan itibaren vardı ve neyden kaynaklı? Bizde inşallah sağlıklı bir şekilde 37 i görürüz
Sinem_469 Yokys bizde tam 37+0 benim de 32. Haftada kanamam oldu o günden beri riskli gebelik geçiriyorum çok şükür bugünleri gördük 38+4 te 7 Eylül de kızımızi kucağımıza alicaz inşallah
Yokys defnosunannesi_ bizimki 2 hafta ama olsun zayif olsun sağlıklı olsunlar da insaallah🤗🤗 artik daha bi heycanliym🤗
Deryasami150819 defnosunannesi_ yhaaa. Bende şuan 36+3 üm. Doktor banada dedi. Bebek minyon gibisinden. Zaten karnimda o kadar iri değil. Kiz bebek nasip olursa. Bide soyle bisey normal karnimda sanki içersen böyle derim yirtiliyor gibi acı ve yanma hissediyom normal mi
BamBi Doktor kontrolum vardi cati kontrolu ve rahim kontrolu yapti altdan. 37+5 im 3.gebelikim ama sankim 2 cocugu ben dogurmamisim gibi heycan endise korku var cok yusuf yusufum kizlar napacam ben? Rahimda aciklik olmus 1,5 santim. Heran gelebilir dior
Yokys BamBi 1benm de ikinci gebelik dedgnz gbi sona yaklastikca bir korku sardı 😊 açılma baslamis sizin tetikte bekleyin🤗
Yokys lentil kasilmalar benm de cok erken başladı ilk gebeligimde de erken başlamıştı oluyor sanirim bazi bünyelerde insaallah sizin de süreciniz olumlu ilerler su fazlaligi sanirim sekerden oluyor baktirmis miydiniz
Mnkfslyem lentil merhaba. Benim de su fazlalığım var. Şeker yüklemesi yapıldı çıkmadı şeker çok şükür sınırda bile değil neden bu su fazlalığı anlamadım. Doktorum çok çok az su fazlalığı önemli bişi değil dedi ama insan tedirgin oluyor tabiki. Sizin nedenmiş su fazlalığınızz acaba
lentil Yokys Evet 3 haftadır diyet yapıyorum şekerim düştü ama su normal seviyeye geldi mi bilmiyorm.
lentil Mnkfslyem benim şeker çıktı malesef ondan kaynaklı yani. Bakalım şeker düşünce su da düzelecek mi
Mnkfslyem lentil anladım geçmiş olsun çoğu gebelikte çıkıyor şeker duyuyorum Allah yardımcınız olsun inşallah istediğiniz gibi olur