Gamzeblt Husna_34 biz 3 kiloyduk ama doktor 2500 3200 arası normal dedi bu dedigim 37 hafta için siz bu gramları biraz daha düşügünden varsayın
ozlemm-sin77 Husna_34 Bizde 35 hafta olcaz bugün gittik kontrole 2650 gram olmuşuz.ama herkeste farklılık gösterebilir
Dolunay_ Husna_34 35 haftalıkken 2780 di. 37 haftalıkken 3350 gramdı. Ama doktor benimkine şişman dedi. Daha düşük olarak düşünebilirsiniz
Gamzeblt Husna_34 normal istiyosan zaten çok toplu bi bebek seni zorlar son haftalar aylık aldıgı kiloyu haftalık alıyo önünde en az 2 en fazla 4 hafta var tahminen en az bebegin 3300 felan doğar ki bu gayet de iyi bi kilo
Husna_34 Zezz 37 haftalıkken mi doğuracaksın Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏😇
papatyaanneee Husna_34 Ben hiç takılmıyorum doktorum haftası ile uyumlu gayet güzel dedi benim için konu orda kapandı 😊
papatyaanneee Husna_34 Yine sorun değil ki doktorum bana şöyle söylemişti bebeğin 2 hafta geriden veya önden gitmesi problem değil demişti 2 haftadan daha fazla olursa sorun olur demişti
Mrv28 Husna_34 her bebek ayni olmaz cok fazla kıyaslama yapma o haftalarda 2 buçuk olanda var 3 den fazla olan da var çok takılma doktorun ne diyosa odur . Benim bebek o zaman 2800 falandı ama ilk kızım 37 de 2600 doğmuştu yani her bebek farklı oluyor