msschemist Ayy evet canım gerçekten zordu Cuma gününden itibaren sancılarım vardı 10 dk da bir giriyordu hastaneye gittik açılmam yok sancılarım var biraz daha bekle yoksa suni sancı vericez dediler beni o halde eve gönderdiler sabaha kadar uyuyamadım gece suyum geldi tekrar gittik açılma 1 cm di suni sancı verdiler 4 saat arayla 3 doz düşün yerimde duramıyordum 2 dakika da bir sancı giriyordu ve açılmam sadece 2 cm olmuştu ve ben dayanamıyorum ağlamaktan mahvolmuştum oglumun kalp atışları yükseliyordu ve pandemi dolayısı ile eşimi içeri almamışlardı doğum başlarsa alabiliriz demişlerdi ben çok kötüydüm eşim buraya gelsin dedim hemen eşime dedim sezeryan yapalım ben dayanamam çünkü bebegim riske giriyordu kalp atışları arttıkça Almanya’da ki doktorlar sezeryan a sıcak bakmıyorlar ama ben istiyorum dedim yapmak zorundasınız diye öylece aldılar beni doktorun gelmesini bekledik o dakikalar geçmedi İnan hala tramvayı atlatamadım o kadar zordu ki o sancılar dayanamamak bebeğime birşey olacak korkusu çok şükür oğlum da bende iyiyiz sezeryan kolaydı ama sonrası biraz zor ayağa kalkıyorsun ama bir kaç gün geçince böyleydi canım ❤️