Denizler gulo6161 ben burda doğum yaptım benim Almancam yok diye eşim geldi yanıma ama sonra beni başka odaya aldılar ama maalesef elimi almadılar zaten 1saat ziyaretçi hakkınız var
THBNAB Bende 20 haftalık hamileyim 21 bitince randevum var bakalım öğrenebilecekmiyim Daniay @ msschemist#17185007
THBNAB Tatilden dolayı geç randuvu verdiler bide burada 3 ultrasonu sigorta ödüyormuş 21 haftayı doldurmamı istediler.Türkiye tecrübeli doktor çok 11. Haftadan itibaren söylüyor doktorlar@Daniay#17185874
Daniay THBNAB Aynen canım Tr de daha erken öğreniyorlar cihazları daha yeni çünkü ama bu sefer gittiğinde doktorun söyler mutlaka tatlı birşeyler ye 🌸
gulo6161 Benim ayin 7 si dogum gozukuyor da bakalim nasil olacak eşler hep yanımızda olsa çok daha iyi olacak ama saglikla gelsin artık gerisine katlanacaz
Daniay msschemist @Mihriban_27 Merhaba kızlar evet oğluma 30 Ağustos da kavuştum şu an hastanedeyiz hala yanımda zor bir doğumdu 12 saat suni sancı çekip sezeryan oldum hala atlatamadım ama oğlum iyi çok şükür sizlerin doğumu çok kolay güzel geçer inşallah teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Mihriban_27 Daniay yaaa hayırlı olsun canım benim iyi olmanıza sevindim ❤️🥰 hiç canını sıkma hayırlısı öyleymiş siz iyisiniz ya o yeterli ❤️🥰
msschemist Daniay ay ne guzel bir gunde dogdu 😍 hayirlisi olsun detaylari bekliyoruz kendini iyi hissettiginde :)
Mihriban_27 Daniay @msschemist bende hastaneye yattım bugün dualarınız eksik etmeyin canlarım inşallah güzel haberleri kısa zaman da vereceğim 🙏❤️🥰