Ozlem1297 Gulsah17 kaşar peynir,muz,ceviz,çiğ badem,yumurta,kefir,süt,siyah çekirdekli kuru üzüm hem kanda yapıyor kuru üzüm bunları düzenli tüketmeye çalışırsan inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kiloyu😊
Buistebirannelikvar Gulsah17 ben doktoruma sordum kadar,muz, ceviz kilo aldırıyor mu diye hiçbir alakası yok dedi kafam karıştı benim de
Gulsah17 Buistebirannelikvar alla alla kime inanacağımızı şaşırdık valla bende internet ten gördüm doğru mu bilmiyorum sade soda da kilo yapıyormuş doğru mu ki acaba
Kuzeyegemoms Şekeriniz yoksa eğer muzlu milkshake yapın hem çok lezzetli hemde bayağı kilo aldırıyor. 1-2 adet muzu donduruyorum buzlukta , 1 su bardağı soğuk süt , muz ve 2 top vanilyalı dondurmayı blenderdan geçiriyorum harika bi milkshake oluyo hemde hem süt hem muz hem dondurma bebeğe kg yapıyo 😋😋
Elfvli Gulsah17 ben daha 14+5 haftalık hamileyim. Kilo olarak suan bilmiyorum. Ben ise sadece 1 kg aldım. Cok dikkat ediyorum . Onu da almazdım ama tatil de biraz tatlı fazla.kacirdim galiba. Suan 64 kg im.
pitircikannesii Husna_34 doktor iyi dedikten sonra neden kafanıza takıyosunuz anlamıyorum onlar zayıf olsa söyler zaten 4 kilo doğan bebekle 2,5 kilo doğan bebeği eş değer tutuyor doktorlar sağlıklıysa eğer ki bebek.
Gulsah17 pitircikannesii kilosuna bişey demedi iyi dedi ama ben buradaki hamile anneleri görüyorum hastane de denk geliyoruz soruyorum daha fazla insan kafasına takıyor ister istemez
pitircikannesii Gulsah17 ben asla olumsuz şeyleri buraya yazıp bakmıyorum her anne her bebek farklı o hatayı başında yaptım.Doktor iyi dediyse iyidir emin olun.
Kuzeyegemoms Gulsah17 rica ederim canım benim bebeğimde de gelişim geriliği vardı kg aldırmak için 2 hafta her gün boyunca bu milkshake yaptım yapamayınca da 1-2 muz yedim bir günde, aynı zamanda 1-2 avuç ceviz yedim her gün. Kahvaltıda mutlaka 2 porsiyon kaşar 2 yumurta ekledim süt içtim 2-3 bardak. Normalde kiloma çok dikkat ederdim ama gerilik olunca bıraktım dikkat etmeyi bebek 2 haftada 650 gr aldı bu şekilde
Sulesu Gulsah17 şeftalinin bebeğe kilo aldırdığını duymuş muydunuz? 🤗 Çok güzel besliyor bebeği içerde, ayrıca arkadaşlarımızın dediklerine de katılıyorum muz, ceviz, kuru üzüm, kaşar peyniri bunlar da kilo aldırıyor. Ben 35+2 deyim bugün gittim doktora 2800 gr dedi.