elftrndmrci ecemsmom en azından yıkamakla uğrasmazsınız, kullan atlar lekelenmediği sürece kullanılıyo birkaç defa😀
mrs_elisah Cicilibicili katılıyorum e bebekten baby me alın. Hem bazen kaka dwğiyor işiyor VS. Hemen çöpe atıyorum
Orsta ecemsmom sen ciddi misin. Valla fiyatini. Fazlaligindan dolayi bu kadar tepki veriyorum. Ben daha guzelini 60 tlye almistim valla kizima😵💫 ustelik cokta lazim bisy diye gormuyorum. Ama yazik canim yani baska biseye vereydin o parayi keske
sedanurakarken ecemsmom bunlardan degıl kullan atlar var unlar daha kullanışlı bunlar kaka bulaşınca leke çıkmıyor
Selcann ecemsmom alt açma minderi yerine örtüsü almanızı tavsiye ederim kızımda hep kullandım daha iyi daha mantıklı ve bulasma olduğunda hemen çöpe at. Alt açma örtüsü alin bunu iade edip bence
Susamtanem2 ecemsmom hiçbir esprisiı yok bence çok gereksiz onun yerine daha güzel şeyler alabilirsiniz üstelik tek kullanımlık alt açmalar daha çok iş görecektir sürekli bunu yıka tekrar kullan derdini ortadan kaldırır ve babymalldan battaniye alt açma aynı zamanda kundak da oluyor ve yastık seti diye bir şey vardı 3′ünü 35 liraya falan aldım 200 liradan düşmüştü bunun benzeri ama üstünde prens yazıyor mavi https://ty.gl/71fdldo9lt
Tugce11 ecemsmom aldım hiç alt açma olarak kullanmadım saçma sapan yerlerde kullandım 😂hiç gerek yok alt açma örtüleri var çiş ya da kaka değince direk atıyorum