gmzaltns Scb 4 gün önce sağlık ocağında yaptığım test 128 çıkmıştı. Bugun özel hastanede yapmıs olduğum test 1032 çıktı acaba bi sorun mu var çok mu yukselmıs 😢
Scb dilekogzcan benimde ikinci gebelik ilki çok zor geçti ilk zamanları mide bulantısından hiç bise yiyemiyordum suan bendede bi belirti yok sadece idrara çıkıyorum sürekli bide iştahım yok canım hiç bise istemiyo
Eceguldemir55 Scb şuan kaç haftaliksin canım bende de ara sıra bulantı oluyor genel olarak iştahım yok idrara sık çıkma bende de var
Eceguldemir55 sumeyyaa inşallah canjm benim inşallah.. şuan 5+5 olduk aklımdan çıkmıyor iyi mi acaba diye doktor gününü zor bekliyorum 😁
Eceguldemir55 dilekogzcan ben de senin gibiyim ya aynı tamamen ilkinde bulantı çok olurdu korkuyorum şimdi bebek iyi mi diye 😵 sen kaçıncı haftaddasin
dilekogzcan Eceguldemir55 kendimi kötü hissediyor sanki hamile değilim öyle bi his yok şuan içinde sanki 7+5 im ilk gevelikt hiç böyle değildim duygusallık olurdu bulantı iştah içimde sanki ağırlık gibi filan hissederdim şuan hiç sanki bsey yok se kaç haftaliksin canım
Eceguldemir55 dilekogzcan ben de 5+5 im cuma günü kalp atışı için gidicem sen duymuş nuydun kalp atisi
Renasefe mumum değeriniz çok yüksek değil mi 5+5 için ? İkiz gebelik mi acaba ? Ben 6+1 deyim henüz 2.344 tü dün yaptım kan tahlilini bende mi anormalik var acaba 🙄
ayse-huseyin16 cans93 teşekkür ederim 🥰 amin inşallah bizde randevu aldık 3 Eylül için bakalım nolcak 😇
dilekogzcan Eceguldemir55 ben daha gitmedim doktora randevu alamadım alamıyorum ya 14 Eylül’de n sonra anca dolu hep ama pazartesi günü sabah erken gidip sıra alcam araya alsın beni ricada bulunup alırsa eğer 🙄
mucizegebelik6 Aslanmom1 sizde mi kese icin gideceksiniz. Bende 5+4 um haftaya gitmeyi düşünüyorum da
Scb gmzaltns yükselmesi daha iyi benim ilk verdiğim kan 5.83 iki gün sora 100 olmustu 3 gün sora 317 olmustu bida kan vermedim bir hafta sora keseyi gördüm