Hilalkhrmn417 guler0135 test yapmayı deneyin direkt bir kadın doğumdan randevu alın kesin sonuç çıkarsa sağlık ocağından hemşireyle iletişime geçin 😊
Avakadolu akgnrmn hayırlısı olsun benim de sat 22 temmuz ayniyiz:) ben de çarşamba keseyim gördüm haftaya cuma yine çağırdı belki kalp atışı duyarız dedi
akgnrmn Avakadolu Bizde perşembe gideceğiz doktora inşallah kalp atışlarını duyarız canım :) heyecanlı bekleyiş :)
Hilalkhrmn417 Ozlmoztrk yediğimiz içtiğimiz herşeyi sünger gibi çekiyor 2 saatte bir insan acıkır mi yoksa 🤗🤰
Eceguldemir55 sumeyyaa Ben daha taze anne sayılırım oğlum 2 yaşına girecek bilgilerim o kadar yeniyken unutmuşum gibi aynı acemlik aynı heyecan 😁
sumeyyaa Eceguldemir55 yaaa maşallah Allahım sağ Salim büyütmeyi nasip etsin darısı bizim kucağımıza almaya inşallah ☺️
Eceguldemir55 sumeyyaa inşallah canjm benim inşallah.. şuan 5+5 olduk aklımdan çıkmıyor iyi mi acaba diye doktor gününü zor bekliyorum 😁
cans93 ayse-huseyin16 merhabalar güzel haber vermek isterim biz kesemizi gördük çok şükür ama kalp atamı için 7. Hafta inşallah o da olur sağlıkla 🙏🏻🙏🏻 İsterseniz kese için önden bir gidin sağlıkla gelişsin hepimizin bebeği 🙏🏻🙏🏻😍
ayse-huseyin16 cans93 teşekkür ederim 🥰 amin inşallah bizde randevu aldık 3 Eylül için bakalım nolcak 😇