dlrglnc nevinozdemir Ben kalp atışını duyduğum an bıraktım , saolsun eşimde destek oluyor en azından evde asla içmiyor ☺️ Umarım içen herkes tez zamanda bırakır 🙏
Sancarefeem nevinozdemir ikinci hamileliğim canım ilkinde de şimdi de öğrenir öğrenmez bıraktım ama çok da içmiyordum ben en fazla 4 tane o da en fazlam
gurbetcianne97 Hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım. Zaman zaman canım çok çekiyor da yapacak birşey yok bebeğiniz için iradeli olun. ❤️
1425 dlrglnc Ben sigara kullanmıyorum nefret ederim sigaradan.Eşim kullanıyor ne yazık ki ve tiryaki 😤 Kokusu beni mahvediyor.😑 Darısı eşimin başına İNŞALLAH anlayışa gelir de bırakır. 😔
Ela532 Hiç içilmez. Bir tanesi bile zarar kaç tane içerseniz için bu size ve evladınıza zarar. Ben günde bir paket içiyordum bebeğimi öğrendim kırdım attım bebekte sorunlar çıkabilir lütfen bırakmaya çalışın kendinizi strese sokmadan🌸
Mehtapbalaban nevinozdemir içmemek doğru olan, ben bırakmıştım 5. Ayımda köpeğim öldü o sebeple anlamsızca yine başladım. Günde yarım paket içiyorum 40. Haftama girdim çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdilik ama dediğim gibi içmemek en güzeli ben iyi bir örnek değilim :(())
Nesossssss nevinozdemir hiç içmemen gerekiyor çünkü sigara kandaki oksijen miktarını azaltıyor ve bebeğe yeteri kadar oksijen gitmesini engelliyor. Ben çok severek içiyordum ama bebeğim için bıraktım hiçbir şekilde riske girmeye değmez;)
incisu EmelAkman 😨 ama yazık değil mi karnındakine kuzum çok fazla bari 1 taneye falan düşürmeye çalış
dlrglnc 1425 Bizde duymadan önce içiyorduk ben bırakınca eşimde günde 3-4 taneden fazla içmemeye çalışıyor akşamda ben demeden içmeyi bıraktı şuan benide kokusu rahatsız ediyor umarım sizin eşinizde size biraz destek olur 😏🌺
Sibel87 nevinozdemir hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım ilk gebeliğim de de içmemiştim,bunda da alıştım artık belki de hiç içmem diyorum.32 haftalık hamileyim..İlk hafta zorlanırsınız ama inan ki sonrasında alışacaksınız sonuçta bebeğin için herşeye değer😌
Kubraylmaz50 nevinozdemir arkadaşım hamileliğin en başından sonuna kadar içti hatta emziriyor şu an ona rağmen bırakamadı. Doktor günde 5 tane içebilirsin demiş bırakamıyorsan diye belirtmiş ama arkadaşım baya tiryakisi şimdi kızı var bebeğinde elhamdulillah bir sorun çıkmadı ama ben şimdi bile kızıyorum kendisine içmemesi gerekiyor ama baya tiryaki o yüzden doktoru bile 5 tane demişti günde
Kubraylmaz50 Nesossssss bir de bu gündüz kuşağına çıkan bir uzman doktor gittiği ne bileyim valla 5 tane iç bari demiş arkadaşıma ama sıkıntı doktorda değil ki sigarayı bırakmayan arkadaşımda 🙅🏻♀️ Doktor ne etsin 1 paket içiyorum demiş doktorda 5 ten fazla içme demiş