Semiha_ Mom526 elimle karnıma hafif hafif vuruyorum seviyorum falan o zaman hareket ettiğini hissediyorum kıpırdıyor ama düne kadar bunlara gerek kalmıyordu kendisi hareketliydi karnımda gün boyu hissederdim hep dün öğlenden beri böyle olunca korkmuştum
Mom526 Semiha_ benim de bugün böyle acaba gece dümdüz yattim ondan mı oldu diyorum ama galiba normal internette de düzensiz olur diyor birkaç gun takip edelim bakalım
Guneyinannesi1 Semiha_ evet :) bugün benimde gün boyu kasılmam var sertlesiyor hissediyorum tüm karnım
Semiha_ Mom526 baksana hepimizin böyle 24. Haftada demek ki bu haftalarda Böyle oluyor demek ki ya allaha emanet yavrularımız eskiden kıpır kıpır oluşuna alıştığından tuhaf geliyor dünden beri ama düzelir elbet
Mom526 Semiha_ inşallah canım arada pıt dese bile seviniyorum ,tatlı da yedim ama kıpırtı az cok da şekere yüklenmek istemiyorum sonra şeker yukselmesin
Sblatc Elisa23 bende 25 haftalığım bi kaç haftadır sanırım arada böyle oluyo bi an sertleşiyo karnım ve tuvaletim varmış gibi oluyo. Bebeğin duruşundan diye düşünüyorum ama bende anlamıyorum
Plnyvz Ben aynı şeyi sordum doktoruma bugün kendisi izinde muayene olmamı söyledi sancı olabilir deyip beni korkuttu yarın doktora gidicem ihmal etmeyin kızlar.
Annesininbitanesi1 Semiha_ aynen canım bende postu görünce sevindim valla merak ediyordum çünkü kontrolümde haftaya şükür sağlıklı olsunlarda aklımız hep onlarda 🥰🥰🙏🧿