Elisa23 Yani kasılma mı ne olduğunu bilmiyorum sertlesiyor sürekli neden böyle oluyor böyle büzüşüyor toplaniyormus gibi fakat karnım sertlesiyor
Semiha_ Elisa23 aynı gündeyiz bende kasılma yok ama dünden beri hareketlerinde azalma var ben elimle uyarırsam kıpırdıyor sizin nasıl acaba bebişiniz dünden beri böyle onun haricinde çok hareketliydi kızım
Clementinee Elisa23 ben 13+4 haftalığım sabah aynı şeyi yaşadım sağ kasığımfa resmen yumru gibi birşey hissettim
Mom526 Elisa23 23.hafta benim de hareket az kaç saattir cocuk hareket etsin diye şekerli yiyorum pıt pıt deyip kaçıyor ya
Sblatc Elisa23 bende 25 haftalığım bi kaç haftadır sanırım arada böyle oluyo bi an sertleşiyo karnım ve tuvaletim varmış gibi oluyo. Bebeğin duruşundan diye düşünüyorum ama bende anlamıyorum
Elisa23 Semiha_ hareketleri azalmazki bu haftalarda bazen hissedersin bazen hissetmezsin bazen guclesiyor hareketleri bazen az
Annesininbitanesi1 Semiha_ bende bugün 24 oldum aynı toplanma var ve hareketleri azaldı benimde bugün minicik oynadı oda dürte dürte
Semiha_ 1Mld-asel bu haftalarda normal birşey mi acaba ? Cumartesi günü özel hastanede kontrolüm var ama korkmaya başladım ben elimle uyarırsam kıpırdıyor şükür iyi ama içten içe korkuyorum hep
Semiha_ Elisa23 azalma dediğim eskisi gibi güçlü hissetmiyorum ben elimle uyarırsam kıpırdıyor hafif tekme atıyor gibi önceden böyle değildi o yüzden korktum
Semiha_ Annesininbitanesi1 o zaman bu haftalar genel olarak böyle herhalde yanlış anlamayın ama cidden sevindim herkeste böyle olduğuna yoksa eşim gelince hastaneye gidecektim 🙏☺️ Şükür sağlıklı olup iyi olsunlarda korkularımızda geçer
Semiha_ Elisa23 tamam herkesin öyleyse korkmama gerek yok teşekkür ederim rahatladım valla allah razı olsun hepinizden ♥️
Annesininbitanesi1 Semiha_ aynen canım bende postu görünce sevindim valla merak ediyordum çünkü kontrolümde haftaya şükür sağlıklı olsunlarda aklımız hep onlarda 🥰🥰🙏🧿
Guneyinannesi1 Clementinee bence normal okudumda sorununu bendede olmuştu 15.haftada sag tarafimda toparlanma cinsiyetini ogrendinmi bsagdakiler erkek oluyormus 😅
Clementinee Guneyinannesi1 canım doktorum kız diye tahminde bulundu 10 gün sonra randevum var netleşir inşallah 😇
Semiha_ Mom526 elimle karnıma hafif hafif vuruyorum seviyorum falan o zaman hareket ettiğini hissediyorum kıpırdıyor ama düne kadar bunlara gerek kalmıyordu kendisi hareketliydi karnımda gün boyu hissederdim hep dün öğlenden beri böyle olunca korkmuştum