Sunay10 cidolila ben iki defa tuvalete bir defada oğluma mama için kalkıyorum gece susamış olsam bile çok zor valla tek gözle yapıyorm ne kadar çok uyursam o kadar iyi diyorm yatıyorum direk
Sunay10 Asiye_89 zorla içiyorum aklıma gelmese resmen yok derecede ya idrar yolu enfeksiyon kaptı o yüzden az içiyorum diye yanıma şişe alıyorum görürsem içerim diye yudum yudum zorla
cidolila Sunay10 valla bende çalışıyorum uykusuz oluyorum ama su içmeden yatağa tekrar dönmüyorum ama yanlış yapıyormuşum 🌿 bu gece kalktığım da içmemeyi deneyeceğim bakalım başarabilcekmiyim çok susuyorum çünkü
Lulikli Çok mutsuzum bu durumdan ama 1-1.5 litre anca içebiliyorum😞 ve şişe olursa içiyorum bardakla olunca aklıma bile gelmiyor o yüzden şişeyi yanımda bulunduruyorum
QOH Lulikli mutsuz olmayın hiç,gebelikte 3-4 litre sıvı tüketmedi beklenir bir anne adayının,bu su olmak zorunda değildir.Kendinize çeşitli meyve suları,komposto,ayran,limonata,kefir gibi içecekler de yapabilirsiniz 🤗
Lulikli QOH yaaa gerçekten mi ? Sulu meyveler, meyve suyu, ayran falan muhakkak tüketiyorım zaten her gün çok sevindim.🤩🤩 Hele portakal mevsimi de geliyor bilmem zararı olur mu ama sıkıp sıkıp içmeli o halde içine limon da ekleyip günde 1 bardak 😊🥳
QOH Lulikli ben suyu çoğu gün içemiyorum çünkü aylardır midemi bulandırıyor 😅 doktorum da zaten biz gebelerden sıvı tüketimi talep ederiz illa su değil dedi ve bana bunları söyledi.Ben günlük katkısız ilavesiz meyve suları kendi yaptığım kompostoları,ayran kefir,süt falan ne bulsam içiyorum 35. Haftam hiç sorun yaşamadık sıvıda.
Sedaaaa2 Asiye_89 bende öle içiyordum doktorum bardakla yudum yudum iç dedi şişeden dolayı hava yutuyormuşuz
Lulikli QOH ya ben de ilk randevumda bulantılarımdan dolayı içemedim dedim doktoruma. İçmen gerek suyunu tatlandır içine limon salatalık zencefil falan at o şekilde içmeye çalış dedi ama sizinki de çok mantıklı ve bana daha yakın bi yöntem. Suyu içebildiğim kadar içerim yine ama takviye olarak ayran ve ev meyve suyu favorim olur 👏🏻 şuan için hazır meyve sularından içiyorum ama kendim de yapabildiğim kadar yaparım 😊
kcnr Asiye_89 hiç saymadım ama eskiden çok az su içerdim hamileliğin ilk ayları yine içemedim ama şu son 2 haftadır acayip su içiyorum şaşkınım böbreklerde şokta nasıl çalışacaklarını şaşırdılar
FDK2835 incisu sesli güldüm kusura bakmayın bende o durumdayım çünkü 🙊🙊 dışarı çıkınca eşim bir dünya laf ediyor diyorum ki ee bebiş var sen önceden de böyleydin diyor 😅😅