tazeannecik1 Sedaaaa2 çikolata falan yeyip gidin diyorlar ama uyuyorsa da yapacak birşey yok bazıları kaçıncı haftaya kadar göremiyormuş ya bazı bebişler inatçı 😅😚
tazeannecik1 Lulikli Geçer İnşallah canım bulantı insanı mahvediyor yemek yapasım bile gelmiyordu akşamları 🤦🏽♀️ Bulantı geçirici hap kullanmakta istemedim kendiliğinden geçti seninkide geçer İnşallah☺️
Lulikli tazeannecik1 hap bana da verdi doktorum 1 gece 1 tane içtim sıkıntı olmadı diğer gün. Öbür gece 2 tane içtim sabah hepsi çıktı 🥴 O yüzden ilaç kullanımımı zirvede bırakıp yoluma bulantıyla devam ettim 😅 inşallah canım biran önce geçer de daha rahat ederim
Nilufar_1996 28 Mayıs ultrasonun verdiği haftaya göre 12 haftalık. Yarın gene giderim bakalım değişir mi değişmez mi
Nilufar_1996 tazeannecik1 İnşallah bende çikolata hazırladım gitmeden yiyim diye 😂😂 kendim erkek hissediyorum. Ama burda çoğunlukla kız tahmini demişler bakalım 😄
Be1911 Lulikli son adetle uyumlu dedi 12 +3 deyiz dün gittim ikili tarama için tahminde bulundu erkek dedi ama kesin değil daha 😊benimde ilk çok heyecanlı 😄
Lulikli Be1911 hadi bakalım inşallah biran önce öğreniriz ben de cumartesi öğrenmeyi umuyorum bakalım 😅
Be1911 tazeannecik1 benim bulantılarım perişan ettiği için yeni yeni heyecanlanmaya başladım daha hayata yeni döndüm 😔
tazeannecik1 Nilufar_1996 canım devlette söylemiyorlarmış yani bende tam bilmiyorum ama 16. Haftaya kadar daha erken diyorlarmış benim arkadaşıma öyle demiş belki tahminde bulunur ama ☺️
Nilufar_1996 tazeannecik1 görürse söyler belki tahminde olsa 😄 ikili tarama yaptırmam lazım hareket etmezse yapamıyor her halde bakalım inşallah iyi olur. Bir aydır gitmedim baya büyümüştür fıstığım.