tazeannecik1 Lulikli Yaa o zaman söylesin bi tahmin beklemekten iyidir bence 😚 İnsan zaten o an söylesin diye ağzına bakıyor 😅
tazeannecik1 Lulikli Ay ben baktım ama anlayamıyorum pek ya zaten ben kanamayla gitmiştim ondan cinsiyet aklımda yoktu öyle incelemedim hiç ☺️
Lulikli tazeannecik1 yaaa çok geçmiş olsun canım inşallah bi daha yaşamazsın 💐 bi sonrakinde kafan rahat gider rahatca netleştirirsin 😊
Lulikli tazeannecik1 çok da varmış ama ben de öğrenemezsem benim muhtemelen daha ileri bi tarih olacak 😅 artık hayırlısı sağlıklı olsunlar da bekleriz
tazeannecik1 Lulikli Evet yaa çok var bide şuan yatıyorum maalesef zaman hiç geçmiyor bir an önce geçse ☺️
Lulikli tazeannecik1 çalışmıyorsun sanırım gerçekten ben de okulların açılmasını bekliyorum evde bulantım olmasın diye sürekli yiyip yatmaktan 100 kg olucam 🥴
tazeannecik1 Lulikli Muhasebeciyim ama evdeyim maalesef,bu durum geçene kadar doktor istirahat verdi işte olsam vakit geçer en azından ama bebeğim daha önemli tabi ki ☺️
tazeannecik1 Lulikli Ya benim bulantılarda çok kötüydü ama 10. Haftadan sonra bi anda kesildi çok şükür ya bulantı gerçekten çok zor su bile içemiyordum🤦🏽♀️
Sedaaaa2 tazeannecik1 inşallah ikili tarama bile yapamadı doktor aynı anası çocumm cok rahatına düşkündü uyuyor doktor sallıyo bakıyor iki geri yatıyor 😂
Lulikli tazeannecik1 benim bi tık azaldı ama hala sabah uyanınca bulanmaya devam ediyor 🥲 inşallah geçer biran önce benimde 🤲🏻
tazeannecik1 Sedaaaa2 çikolata falan yeyip gidin diyorlar ama uyuyorsa da yapacak birşey yok bazıları kaçıncı haftaya kadar göremiyormuş ya bazı bebişler inatçı 😅😚
tazeannecik1 Lulikli Geçer İnşallah canım bulantı insanı mahvediyor yemek yapasım bile gelmiyordu akşamları 🤦🏽♀️ Bulantı geçirici hap kullanmakta istemedim kendiliğinden geçti seninkide geçer İnşallah☺️