Melek999 merhaba, oncelikle gecmis olsun. Ben de iki defa dusuk yaptim. Ne yazik ki tipta iki dusuk normal kabul ediliyor, ama bizler icin bu agir bi travma yaratiyor. Ilk dusukten sonra, herkeste olabilir yapacak bir sey yok, kurtajdan sonraki ilk reglden sonra hamile kalmamda bi sakinca yok dedi doktorlar. Ben de cok bir sey bilmiyordum acikcasi cevremde de dusuk yapan kimse yoktu ya da vardi da boyle seyleri nedense herkes sakliyor bilmiyordum. Sonra bir daha hamile kaldim ve bu defa basima gelmez dedim ve yine dusukle sonuclandi malesef. Sonra bir doktorum bu da normal dedi ama ben baska doktora gittim o genetik test yaptirmami soyledi. Sonra genetik test yaptirdik sonuc normal dendi. Simdi ucuncu defa hamileyim cok sukur 34. Haftadayiz. Simdiki aklim olsa ilk dusukten sonra gerekli tum testleri yaptirirdim en azindan kafamda soru isareti kalmazdi. Tum testler temiz ciksa da ikinci de dusuk olabilir ama insanin ici rahat etmis oluyor. Doktorlar icin cok normal iki dusuk ama her biri benim bir yilimi aldi. Ilk cocuk istedigimizden bu yana uc sene gecti, bunun psikolojik yani dusunulmuyor bence. Benim tecrubelerim bu sekilde. Umarim sizin de en kisa zamanda saglikli bir bebeginiz olur.