Burcuyasa Kızlar merhaba yüZdük yüzdük kuyruğuna geldik 35. Haftamızdayız pazartesi günü doğumum var ikizler iki kızım olucak nasipse kiloları yeterli meredeyse ciğer geliştirmelerimde oldum 35. Haftada doğum yapan varmı ? Süreç nasıl işledi
Pkz Burcuyasa merhaba haftamız aynı benimde bugün yatişim yapıldı yarın doğum olacak.kilolari nasıl bebeklerin
Ebru-evlek Burcuyasa neden alıyor ki haftaya erken değil mi ben de ikiz gebeyim 35 haftalık ciğer geliştirici 2 doz oldum kiloları da iyi bebeklerin ama 37 haftalıkta alcak benım bebişleri doktorumuz
Yaseminatik57 Burcuyasa Şuan 35 hafta 4 gunluguz sezaryan için ayin 1 ne randevu aldım ayın birinde 36 haftalık oluyoz tahminen 36 hafta 3 günlükken falan sezaryan olurum ama korkuyorum 4 tane ciğer geliştirici olduk biri 2300 birde 2200 dü 34 haftalıkken inşallah küveze girmez yavrularımız ufak bi korkum var sezaryanmi sizinde yoksa normal doğuma uygunmusunuz
Pkz Burcuyasa sizin kiloları gayet güzel benim bebeklerim iki haftada fazla kilo almamış 100 gram almışlar ondan yatış yapıldı.
Burcuyasa Pkz benimkide 10 gümde 10 gr almış hatta 8 gr böyle bilidğiniz 8 gr sadece sizinkilere maşallah asıl 🥰🥰
Pkz Zeynep_49 Benimde tek yumurta ikizi gelişimleri yavaşlamış sürekli uyku halindeler. O yüzden alicak