Prensesiminyolculugu Merhabalar üç dört gündür kahvaltı sonrası çarpıntı baş dönmesi ve halsizlik oluyor aşırı derecede etkiliyor kafamı kaldıramıyorum.. yaşayan varmı ?
Smyrayjsldirim Prensesiminyolculugu bende dört gündür bu şekildeydim tüm vucudumdan ter bosaliyor gibi oluyodu ellerim uyusuyodu Hastaneye gittim EKG vs çekildi panik atak olduğunu öğrendim dört gündür tüm yaşam kalitem düştü
Mineeaa Prensesiminyolculugu bende 24 haftalığım kalp çarpıntım çok oluyor tansiyonumu ölçüyorum kalp atışım hep 100 102 105 o şekilde çıkıyor
Zuhalhlt Prensesiminyolculugu Bana da oluyor o genelde kahvaltıdan sonra hemen uzanmak istiyorum, tansiyon heralde bidaha ki kontorlum de sorucam doktoruma valla sebebi neymis
Prensesiminyolculugu Durununannesi46 benimki özellikle kahvaltı sonrası oluyor acaba şekerim mi yükseliyor sizin şekeriniz ne durum da ?
Prensesiminyolculugu Smyrayjsldirim çok üzüldüm sizin adınıza benim öyle ellerimde felan uyuşma yok sinirsel değil ama bende şekerden şüpheleniyorum doktora uydum yukeleme yerine açlık tokluk baktırdım oda yeterli değilmiş
Irm_brk12 Smyrayjsldirim ayaklarimizda bacaklarinizda fln da varmi uyuşukluk hissi rahatsiz ediyor çok bende de oluyor da
Durununannesi46 Prensesiminyolculugu şekerim normaldi en sanki kanda. Hiç tatlı vs yemem sevmem. Benim tiroidlerimden kaynaklı olabilir. Doktor hap verdi ama yine devam ediyor çarpıntı
Prensesiminyolculugu Mineeaa benimde tansiyonum hep hep düşük 9 a 5 ne zaman ölçsem ondan mı oluyor dicem ama hamileliğimin başından beri düşüktü hiç carpintim olmuyordu bu çarpıntı yeni çıktı
Aysenur3 Mineeaa 100 ne ki.Ben 35 haftaligim benim normaldede kalp atisim fazladir 2 3 gundur benim 140 gordugu oldu.Ama sicaklara bagliyorum ben cok aicakda durdugmda oluyor yoksa 110 felan cocuguk da kan akışını etkiliyor tabi
Zynp-246 Prensesiminyolculugu Benimde aynı 30. Haftadaym hep kahvaltidan sonra oluyor uzanmak istiyorum nabzimi yokluyorum 100 falan çıkıyor bende kontrol de dr ye soracağım
Prensesiminyolculugu Zuhalhlt bende doktoruma sordum yazdı şimdi kahvaltı da hamur iis beyaz ekmek ve şekerli şeyler tuketiyorsan kan sekerin anı olarak yükselip düşüyordur ondan kaynaklı olur dedi beslenmeme dikkat et ve azar azar sağlıklı doyurucu seyler ye dedi
merakliblog Prensesiminyolculugu benim hamileliğin başından bu yana böyle yemeklerden sonra oluyor. Alıştım artık olabiliyormuş
Prensesiminyolculugu Durununannesi46 şekerli yemiyorsunuz ama beyaz ekmek kızartma hamur işi yiyorsanız ondan da olurmuş
merakliblog Prensesiminyolculugu iyi de ben kahvaltıda sadece 3 haşlanmış yumurta yiyorum ekmeksiz. Başka bişey yok ona rağmen oluyor🙈
Irm_brk12 Prensesiminyolculugu bu ben pazartesiden itibaren böyleyim halada oyleyim kalktim kendime yemek hazirlayim dedim bulaşık yiakdim çarpıntı başladı uzandim bilmiyorum nolcak boyle Allah yardımcımız olsun inşallah
Prensesiminyolculugu Irm_brk12 Amin valla bende kafami kaldıramıyorum okadar etkiliyor ki uzanıyorum kolum kalkmıyor bir anda başlıyor birde
Smyrayjsldirim Irm_brk12 kollarımda daha yoğun bir uyuşukluk var ayaklarımda çekilme gibi oluyor hiç dermanım olmuyor
Ayseq Prensesiminyolculugu tansiyonunuz düsüyor bende ayniyim bende bide göz yanılmssı oluyor resmen kör oluyorum
Prensesiminyolculugu Ayseq tansiyonum en baştan beri hep düşük ama hiç böyle çarpıntı yapmıyordu alıştım onun düşük olmasına bu anı şeker düşüp yükselmesinden oluyormus