tirtilinannesii ByzM Bugün gittim kontrole 33+0 14 kilo almışım ama son 2-3 aydır dikkat ediyorum şekerim sınırdaydı bebeğimin suyu fazlaydı herşey normale dönmüş bebeğimin suyuda normal çok mutluyum çok memnun ayrıldım güzel şeyler duyunca ☺️
Zehrayenianne tugce_sultan Bende geceleri yeme aşkı ile uyanıyorum bazen 😂ay hiç bişey bulamazsam evde domatesi dilimleyip tuz atıp yiyorum
BerayAzra İlk gebeliğimde doğuma kadar 13 kg almıştım. Şimdi 2. Gebeliğim 16. Haftadayım. İlk haftalarda verdiklerimi geri aldım yani hamile kaldığım kilodayım😊
Kubrabasar ByzM ilk gebeliğim de toplam 8 kilo almıştım şuan 22. Haftam 9 kilo aldım bu gebeliğim iştah açıklığı ile geçiyor umarım çok almam 🙈
Merve112 İlk gebeliğim 17+3 üm henüz yarım kg aldım😊 ama tokken tartıldım açken belki daha zayıfımdır🥰
Hilalalala Valla bende ilginçlik var 11. Haftamdayım ve 2.5 kilo vermişim ve bulantı kusmalarım çok olmadı ancak bu süreçte covid geçirdim belki ondandır iştahımın da maşallahı var özellikle dondurma yarım kilo yiyorum neredeyse bir oturmaya 😀
elcinvarol Ben şuan 23. Haftamdayim 7 kilo aldim ilk gebeligim 🤣 yedigime ictigime dikkat ederim abur cubur yemem ama yinede aldim . Sanirim davul olarak doguma gidicem 👼
Aslihancihan 61 kiloydum 4 haftalık hamile oldugumu öğrendiğimde şimdi ise 27 haftalık oldum bugün kilom 75 🤦🏻♀️ fazla hızlı kılo aldım 😕
Emine_clk01 sareninannesi1 ben kahvaltıda sadece ekmeği az yiyorum diğer öğünlerde ağzıma hiç almıyorum öyle bıraktım önceden bir oturmaya bir buçuk ekmek yiyordum😂
Cansu-1 ByzM 29 haftalık 12 kilo aldım son aylarda daha çok alırsın dediler banada bakalım daha alırmıyım bilmiyorum