Esmafth ayse-52 bende 24+1dun tartıldim bende 9 kilo almışım çok mu gidiyorum die düşünüyorum ilk gebeligimde toplamda 27 kilo almistim insallah bunda öyle olmaz
Hilald45 31+2 yim 70 kiloyla hamile kaldım şuan 84-85 oldum. Kendimi aşırı şişmiş hissediyorum heryerim çatladı. İlk gebeliğim. Ne bilim o kadar garip ki. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alalımda. Doğurana kadar 90 olurmuyum acaba ya 😏
Bir-ce 37 haftalığız ve hamileliğin basından beri ne bulantı ne tiksinme falan olmadığı icin hep yedim yiyorum ama 12 kilo aldım hiç dert etmedim kilo almayı 70 le hamile kaldim 3 haftadir da 82 kiloyum ☺️
Busesue 31+4 tam 11 kg aldım şeker cıktıgı için üç haftadır diyetteyim üç haftada hiç kilo almamısım bravaaa👏🏻👏🏻👏🏻
AlyaEkmen_ Nagihanyy çok zayıf hamile kaldıysanız önemli değil diyorlar ama normal kilodaysaniz 10 kg 20 haftaya göre biraz fazla olmuş 🤗 doktorunuza danışın bizde 20 haftalığız henüz kilo almadık ama ben zaten normal kilodaydim 163 boy 60 kilo ile hamile kaldım çok zayıf bir insan değildim 🥲