hdyogz ByzM Bende 23 haftalığım daha kilo almadım mide bulantısı çok oluyor iştahsızlık ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum 😁🙈
Lelommm ByzM 31 hafta 5 bucuk kilo aldım sen duyduklarına aldırma sağlıklı düzenli yemek ye ben ekmek sevmiyorum bu arada sulu yemek olmasa ekmek kullanmıyorum önemli olan bebeğin gelişimi zaten
Elfcm perilice123 evet bende aynısını düşünüyorum ilk 3 aya geri dönüş yaşıyorm hersey kokuyor gibi yine 🤦🏼♀️ 28 haftaligim ikiz gebelik ilk 3 ay almadim sonra birden aldim şimdide 1 ayda 1 kilo almışım. 77yle hamile kaldim 95 oldum 😂
Makbule01 Elfcm seksendört le hamile kaldım şuan 32 haftalik olduk şuana kadar 5 kilo almışım bebişin kilosu 1720 giram daha
badembid ByzM tatile gitmeden önce 20 haftada 3.5 kilo almıştım. Tatilden dönüyorum daha tartılmadım korkuyorum 🤦🏻♀️
sumeyyesevinc_ Cerennramazann canım sende de şişkinlik oluyor mu ben nefes nefese kalmaya başladım 6ayımda
Cerennramazann sumeyyesevinc_ yok canım şişkinliğim yok şükür ama tabi artık iyice ağırlaştığımız için nefes nefese kaldığım zamanlar oluyor . Bol bol hareket et bol su iç 👍👍🤗
Mucizemiz2021 Haftamız bitmek üzere 10 kilo aldık🥰 ama son haftalarda inanılmaz bir yemeğe isteği oldu bende , sürekli yiyorum🤣 doğuma kadar daha hızlı kilo alacağız galiba😅🤰🏼💙