1_elif Babyturan tursuyu bende cok yıyorduö ama 12 haftalıkken doktorum yasakladı yine de cok yememye çalış ödem toplamamak için
Yenianneadayii ByzM 26+2 haftalığım 4 kilo aldım. Şekerim biraz yüksek çıktığı için abur cubur patates hamurişi falan yasaklandı dikkat etmeye başladım inşallah fazla almam son 3 ayda
DenizveKumsal Sedadgr benim normal kilom 55ti hamilelik öncesi ilk doğumumu 30 kilo ile bitirmiştim Doğumdan sonra kendiliğinden gidiyor 3 ayda eski kiloma dönmüştüm tek sıkıntı çatlak oluyor işte vücut birden kilo alıp verince çatlıyor baya bi
cemreninannesi67 ByzM can boğazdan gelir dedim yedim yemez olaydım 37. Haftamda doğum yaptım 25 kilo aldım 3 ay oldu doğum yapalı 15 kilosunu anca verebildim 🤦🏻♀️
Kader_polat2101 Gzmm14 Ayn bende hergun nerdeyse yürüyüşe çıkıyorum 6 ayımdayım sadece 3 kilo aldım yürüyüş çok ii geliyo hemde bı nevi doğuma hazırlık oluyo
Elif-Beyaz Gulceefe-00 sadece kahvaltıda ekmek tüketiyorum. Diğer öğünlerde ekmek yemiyorum. Öğünlerde bir şey yapmıyorum süt olması için yiyorum her şeyden
Ceyhansu Oy bacım hiç sorma hayatımda hiç 74 kiloyu görmedim bu yasima kadar şimdi 74 kiloyum iştah çok açık nolucak bilmiyom 🤣🤣🤣🤣 bu arada 21 haftalık