ByzM 28 hafta olduk hiç kilo almadim. Cnku mide sıkıntisi cekiyorum. İlk 5 ay kusmayla gecti yedigim çikti. 2 aydirda yediklerim kilo yapmiyor cok yiyemiyorum midem surekli rahatsiz ekşiyor yaniyor sanci yapiyo yedigim dokunuyi arada yine kusuyorum. Doktorumsa kilo almamama cok takti. Elimde degil bu mideyle zorluyorum kendimi ama olmuyo bir gunum normal geçmiyor ki hep midem skntili nasil kilo aliyim ben

• Ylz_ bunu yanıtladı.

ByzM 34 haftalığız 15 kilo aldım 😌 Bana çok gibi ama doktorum normal ödemlerinde var diyo biraz tuzu bırakmamı söylüyor ama asla yapamıyorum 😢

ByzM

Gzmm14
    38 haftalığım 7 kilo aldım yaklaşık 2 aydır aynı kilodayim bebek alıyor ben alamiyorm

Glsm_1 nasıl besleniyorsunuz acaba yüzeysel olarak bahseder misiniz🤭🙏

ByzM 21 haftalık şuan 2.700 aldım daha artar 🤣🤦‍♀️

Gzmm14
        canım ben 33 e kadar 5 kılo almışken 36. Haftamda 11 kılo oldu gerçekten son zamanlarda çok kılo alınıyor kızlar

20 +5 hastalığım. İlk hamileliğim tam 9 kilo aldım. Bana da doktorum fazla aldın son aylarda daha çok alınıyor dedi takmamaya çalışsam da aslında takıyorum 😊

Mehtapbalaban aynı benimde bide belimden bacağıma bi ağrı girdi geçmedi sakat gibi evin içinde zor yürüyorum halimi görsen

ByzM ben 31. Haftamdayım 8 kilo aldım. Doktorum çok iyi gidiyor bundan sonra alacakların zaten bebeğe gider dedi ☺

ByzM 20 hafta 2 günlük 6 kilo aldım. Diyetisyene gidiyorum ama diyete uyanıyorum

ByzM ben şuan 35.haftamdayım toplamda 7 kilo ama ben şişman olarak hamile kaldım🙈

asem89 ben de kilolu hamile kaldım 20 haftada 6 kilo aldım