Patito__ Zee88 masallah Alah bagislasin bnde ayni yastayim snnle istnbuldym bnm ilk olck insallah bn henuz yeniym 7+4 snn az kalmis artk Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Patito__ MrweSpmz 😂😂😂😂 bnde istanbuldayim yas 30 ilk olcak bnm insallah sn baya kolaylamissin insallah saglikla kucagina almak nasip olsn bn dha 7+4 um
ozgeya Patito__ 31 yaşındayım,28+4 haftalık hamileyim,ilk hamileliğim.2 yıllık evliyim.İzmirliyim ama Manisa’da yaşıyorum,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤗🤗
Patito__ ozgeya 😂😂 bende 30 yasindayim istanbulda oturuyorum ilk hamileligim daha fasulyeyiz biz :) Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
mucizem61 Patito__ kızlar bende 31 yaşındayım 10 yıllık evli olcam bu ayın 26sinda üçüncü hamileliğim ama ilk ikisi malesef pirtillasma yüzünden kaybettim şimdi 20 haftalık hamileyim oğlusum olcak insallah rabbim om sene sonra kucağını doldurcak hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin rabbim insallah
Patito__ mucizem61 cnm bnm Allahim insallah bagislasin senin daha zormus bende uc yıllık evliyim yasim 30. bir dusuk var suan 7+4 um cok kucuguz.insallah bunda benmde yuzum guler Rabbim hepimize saglikli bir şekilde kucagimiza almamizi nasip etsin
Zdravo mucizem61 merhaba size bir sey sormak istiyorum bendede kan pıhtılaşması var 12 haftalık hamileyim clexan ve coraspin kullaniyorum doktorum 9 ay folic asitte kullanacaksın dedi siz hala folic asite devam ediyomusunuz birde vitamin hapı olarak ne verdi size
Cans50 Patito__ allah bağışlasın.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Ben de 31 yaşındayım ilk gebeliğim 9.haftamdayım.Inş sağ salim kucağıma alırım.
Patito__ zlemArslantaAltkan ooo masalah 4 cocuk erkenden tamamlamissiniz 😂😂 bnde 30 yasindayim ilk olck insallah istanbuldayim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
sgenc Patito__ okul-iş derken anca fırsat bulup çocuk yapanlardanım. yaş 33, 3 yıllık evliyim. 25+3 oğluşumuz geliyor:) istanbul-çapa
Patito__ sgenc yogunluktan cocuk yapamamak 😂 ben uc yillik evliyim cocugum olsun diye isi bile biraktim ama anca 😂😂 hersey nasip Allah bagislasin insallah bnde istanbul sariyer
SyhnHtp Patito__ ne kadarliksin cnm? ben artik almiyorum yasakladi annemler 🙈 cok almisim sozde 😁 az kaldi zaten doguma benim bakalim cati muayenesinden sonra belli olacak normal mi sezaryen mi diye.
Patito__ SyhnHtp bn daha fasulyeyim 7+4 cinsiyeti zor bekliyorum ondan sonra baslicam hemen kesinlesince tabi birden almakyansa yavas yavas almak daha iyi maddi anlamdada hem yorulmayiz okadar zaten kisa gelecek bnm dogumum insallah. Ya ilk bi de ondan herlde hersy sifirdn lazm cok sey aliyoruz mecbur
SyhnHtp Patito__ aynen öyle oluyor bende dayanamayıp aldım hatta cinsiyetsiz kıyafetler fln bile aldım 🙈
Denizliche Patito__ selam kızlar bende 30 yaşındayım 5. Yilimiza girdik anca karar verdik 🙃bizimde planliydi
Patito__ Denizliche selam cnm masallah 5 senelik plan :))) bnde 30 yasindayim 3 yillik evliym insallah bnmde ilk olck
Denizliche Patito__ evlenir evlenmez çocuk istemedik hem maddi hem manevi olarak biliyorsun ebeveyn olmaya karar vermek zor süreçtir