Tubad Selam 👋 31 yaşındayım 22 haftalık gebeyim. İstanbul’da yasıyorum. Allah nasip ederse oğlum olacak.
Patito__ Tubad Allah insallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bnde 30 yas ilk gebeligim istanbuldayim sn neresi istanbulun
Patito__ Gulcag bende ayni suan pek birsey hissedemiyorum normal hersy ama haraketlerini hissedince asil hissiyat baslicak sanirim ❤️❤️
SevDin Patito__ amin canım inşallah hayırlısı ile kucağıma alayımda bende öyle düşünüyorum bakalım rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Tubad Patito__ amin 🙏 hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza. Fatih/Çapa da oturuyorum. Sen?
SyhnHtp Patito__ aynen carsimiz cocuk kiyafetleri konusunda cok bol bende cogunu ordan aldim:) hem kaliteli kumaslari
Patito__ SyhnHtp bende oraya gelebilirsem biraz birseyler alacagim onceden bakmistim harika seyler vardi ve cok uygundu bakalim artk ne gorsem alasm vr da iste daha ck vr doguma 😊
Aybikee SyhnHtp eminönünden daha mı uygun? Benim eşim Bursalı, valideye söyleyeyim de gidelim o zaman:)
Patito__ Gulcag bende bir dusugum vr oyuzden bunda asiri bir sevmc hissedemedm cnku dha ck korku bastirsi hislerimi ancak o zaman herlde rhatlarm biraz
SyhnHtp Patito__ ne kadarliksin cnm? ben artik almiyorum yasakladi annemler 🙈 cok almisim sozde 😁 az kaldi zaten doguma benim bakalim cati muayenesinden sonra belli olacak normal mi sezaryen mi diye.
Aybikee Faziletttt yani doğum yıpratır diyorsunuz. Allah kolaylık versin ard arda 4 çocuk büyütmek çok çok zor, ama büyüyünce de çok güzeldir eminim:)
Gulcag Patito__ korkma kuzum rabbimin hediyesi sana inşallah güzel olur bu sefer herşey. Güzel şeyler düşün 😍 burdan okuruz inşallah doğumunu da 🤗
Pinkmom Patito__ Oyy çok minnoşmuş daha taze hamile☺️Hepimiz sağlıkla kavuşalım😍Avcılar tarafındayım,sen neresindensin? 30 luları görünce seviniorum zira çoğunluk hep 20 li yaşların başı🤨 bi zamanlar bizde öyleydik😩
Patito__ Pinkmom bnde sariyerdeyim cnm bnde oyuzden bu postu actik herkes genc anne dedim bakayim bizli yaslari goreyimde moral olsun bana da 😂😂 evet minnos fasulyeyiz daha ☺️☺️🤗
Pinkmom Patito__ Henüz fasülye mercimek tanesiyken ne zaman kavun,karpuz olucam diye bekliordum zaman çabuk geçior😍 Onun için elimi çabuk tutup 35 e kadar 1,2 tane daha yapmayı düşünüorum🏃🏽♀️🏃🏽♀️😂
Patito__ Pinkmom aynem cnm belli yastan sonra zaman cok hizli geciyor Allah izin ederse bende pes pese dusunuyorum cokda yas farki olmasin cocuklarmla istiyorum daha cok gorebileyim onlari tabi hersey nasip
dileknazliay Patito__ çok iyiymiş maşallah. Benim gebeliklerim sorunlu geçiyor 4 tane doğursam ölürüm sanırım :)
Patito__ dileknazliay bnm iyi geciyor cok sukur ama onemli olan dogduktan sonra hepsine yetisebilmek ve en onemlisi koruyup kollayabilmek egitebilmek malum zaman cok kotu
Patito__ Gulcag hep dua ediyorum zaten insallah bukez yuzum gulecek insallah. Aminnnn insallah ogunleri gormek nasip olur ❤️❤️❤️
Zee88 Patito__ bende istanbuldan✋🏼 6 yıllık evli 3 yaşında oğlum var şimdi 36 haftalık hamişim kızım olacak😍 herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ☺️🤰🏽
Patito__ Zee88 masallah Alah bagislasin bnde ayni yastayim snnle istnbuldym bnm ilk olck insallah bn henuz yeniym 7+4 snn az kalmis artk Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
MrweSpmz Patito__ Selam👋👋bende yarışmaya Van dan katılıyorum😁 ama Doğum Ankara’da olucak yaş 30😬 3 yıllık evliyim 38+3 üm oğlum olucak🙏
Patito__ MrweSpmz 😂😂😂😂 bnde istanbuldayim yas 30 ilk olcak bnm insallah sn baya kolaylamissin insallah saglikla kucagina almak nasip olsn bn dha 7+4 um