Furkan35 ben ilk doğumumu doktorumun yönlendirmesi ve kendi isteğimle sezaryen oldum hiç pişman olmadım çok şükür 🙏 doktorum da oğlumun 4 kilo ve üzeri olacağı için sezeryana yönlendirmişti ama 3.600 doğdu oğlum ...
Ve asıl pişman olmama sebebim; biz normal gün alıp hazırlanıp sezeryana gittik aman1 gün önce karnımda acayip kasılmalar oldu dr aradım ve kasılman 10 dk içinde 3 kere olursa çantanı da al hastanede buluşalım dedi...Ama kasılmalar yarım saatte bir yada saat başı dolan oluyordu bende heyecan yaptım diye düşündüm...neyse Doğuma girdik fotoğrafçı tutmuştuk Doğum için resim çekiyor bayan ben yatıyorum dr ile konuşuyorum arada bir derken kadın resim çekmeyi durdurdu dr a bakıyor ,doktorum bana hiç bakmıyor, hemşire doktoruma haberiniz var mıydı Adnan bey dedi doktor hemen çocuk doktorunu çağırın dedi ben korkudan birşey soramıyorum 2 dk geçmedi çocuk dr geldi sonra bebeğimi gördüm sesini duydum meğer kordon dolanmış hem de 2 defa ....oğlumun boynunda morluk vardı doğduğunda ve benim kasılmalarım da ondan olmuş yavrum meğer can çekişmiş 😕
Yani normal doğumu beklesem daha kötü olabilirmiş benim için ben seseryandan memnunum Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin,sezeryan yada normal çok önemli değil benim için...