GamzeDurmus burcunlu İnsallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet biz de patolojiden sonuç bekliyoruz ona göre Allah’ın izniyle bir şey der doktorum, umarım en hayırlı zaman da Allah nasip eder cümlemize
GamzeDurmus Bsrahb inşallah düşünüyoruz Allahim en hayırlı vakitte nasip eder inşallah, doktorla tekrar görüşeceğim umarım öyle bir sorun çıkmaz teşekkür ederim
GamzeBaz GamzeDurmus her doktorun görüş ayrılığı var bnm doktorum korunma dedi şuan ki hamilelıgmde 18 haftaya geldik bir sorunumız yok Kürtaj oldugum 6 haftalıkdı kanamam vardı
GamzeDurmus GamzeBaz benim suan leke leke geliyor banada kanaman olur dediler ama öyle çok fazla birşey gelmiyor zamanla olur mu bilmiyorum tabi 10 gün sonra kontrole gidicem inşallah, umarım hiçbir sıkıntınız olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️
GamzeBaz GamzeDurmus kürtaj da tüm rahim içi temizlendıği için leke olarak gelmesi normal bnde de leke olarak. Gldı ve bttı. İnşallah saglıkla doğar Rabbm tez zamanda sanada nasip etsin
Yavrukuslar GamzeDurmus kürtaj olduktan sonra rahmim iyice temizlensin diye soğan suyu içtim canım bir hafta kadar tam bir ay sonra adet gördüm ve sonrası yok 2. Ay da hamile kalmışım 😂
GamzeDurmus Aysel0707 kaç gün sonra iliskiye girmeye başladınız ayıptır sorması hemen önermiyorlar ya bende tedirgin oluyorum o yüzden
Beyza2727 GamzeDurmus bende mayıs 31 de kürtaj oldum ilk gebeliğimdi 🥺 ve bende istiyorum 3 ay oldu ama halla bişyş yok doktora gitim herşey normal dedi yumurtalığımda gayet iyi miş ovulasyon testi kullanmayı düşüyorum diğer ay
GamzeDurmus Beyza2727 benim de 3 gün oluyor doktorla daha tam konuşamadım ama inşallah hayırlısıyla Rabbim sevindirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Denyfk GamzeDurmus bende düşük yapmıştım 1 aydan sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti ben 4 ay istemedim ama 5.ayda hamile kaldım. Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak daha kolay demişti doktorum inşallah kalırsın sağlıkla kucağına alırsın hiç üzülme 🙏🏼
GamzeDurmus Denyfk inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin tez vakitte hayırlısıyla bende doktorumla konusup ona göre bir yol izlicem inşallah çok sağolun sizde sağlıklı bir şekilde Allah’ın izniyle kucağınıza alın 🤲🏻