Hilkatkaradagli Kızlar bugün kontrolüm vardı suyum kalmamış yatışım yapıldı 2500 Gr olmuş 38+4 dua edin küveze girmesin su kalmamış diye bırakmadı doktor Allah etmesin ölür dedi doğumu başlatıyor dua edin lütfen 🙏
Nazlican1994 Hilkatkaradagli Rabbim yardımcınız olsun inşallah, evladınızı sağ salim kucağınıza alın 🤲🏻
Melekege1 Hilkatkaradagli aaayyy 38+1 im bende sağ salim kucağına al inşallaahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻bize de haber ver nasılsın şuan suni verdiler mi?
-34 Hilkatkaradagli sağ Salim bebeğin taburcu olur inşallah 🙏🏻 bende 38+1 im dün kontrole gittim suyu geçen haftaya göre azalmış dedi salı günü gel suni verip alalım dedi alttan baktı 1 buçuk santim açıklık dedi salıya kadra bol bol yürü falan dedi suyun bittiğiniz bebek hareketi oluyor mu acaba bende tedirgin oldum şimdi salıya kadra biter diye doktor 1 hafta idare eder dedi ama bide suyunuz falan geldi mi bende gelmedi sadece akıntım çok doktor öyle söyledi
AliSilan Rabbim sizi ve bebeğinizi korusun . Sağlıkla dünya gelsin hemencik evinize gidin insAllah. ♥️ Onu koruyan melekleri var annesi sen korkma o da korkmasın 🤍🤲🏻
Hilkatkaradagli AliSilan Allah razı olsun cnm küvezde dua edin kilosu düşük baya taburcu edildim ama canımın yarısı orada kaldı 😥
Hilkatkaradagli Melekege1 Suni sancıyla cnm çünkü suyu kalmamıştı hiç bir an evvel olması lazımdı küvezde dua edin🙏
Hilkatkaradagli Suni sancı cnm ben baştan beri korktuğum için bana vitamin diyolaar suyu hiç yok patlatacakti yok su
Burcu4135 Hilkatkaradagli hic telas etme. 2500 gr bebek kuveze girmez diyorlar. Benim bebekte o civarda dogacak. Allah bir avazda kurtarsın insallah. Dogumdan sonra da yazarmısın kilomuz aynı kuveze girip girmedigini merak ederim.
Hilkatkaradagli Burcu4135 cnm cihaz yanılması oldu 1900 Gr doğdu emme refleksi gelişmemiş toparlanması emmesi lazım diye küvezde şuan cnm lütfen dua et🙏
a_burcu_bur Zeliha272727 genelde 300-500 Gr eksik doğuyo son söylenenden. Kimden duyduysam ya d okuduysam o şekilde 🤷🏻♀️
aslanreis Hilkatkaradagli Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah haftasını tamamlamış kilosu biraz düsük olsada küçük bebek daha çabuk serpilir benimkininde suyu bitmişti hemen sezaryene almıştı çok şükür bir sorun olmamıştı içini ferah tut 🙏
zizi1985 Hilkatkaradagli ben sızı merak edıyordum gelişim geriliği bende de var cunku.Dua ettım bebegınız ıcın.Emme refleksı dısında baska sıkıntısı yoktur ınsallah bebişin.Drlar ne diyor acaba saglıgı konusunda
Burcu4135 Hilkatkaradagli ah canım benim. Küvezde cabuk toparlar merak etme insallah saglıkla kucagına alırsın. Hic canını sıkma küvez bebeklerimiz icin velinimet iyiki var.