gizemgulsun_sahin Mevludedamgaci 7.ayda hamile gibiydim. 6 aylıkken tatile gittim çok yemiş gibiydim. 😀 2 aydır hamile gibi hissediyorum 😃
Esan Mevludedamgaci 13 14 e kadar gebelde gazdan karin sisebiliyo, sonra benim inmisti 30 a kadr da nerdeyse cikmadi. Kisiye gore degisiyo bu kiminin erken kiminin gec cikiyo, ic karin buyukluguyle ilgili.
[silindi] Esan sizinde mi boyunuz uzun benim zaten ince uzun bi yapım var 44 kiloydum 61 oldum ne kilo belli oluyor ne karın 😀
Sabirellaaaa Mevludedamgaci karnım çok çabuk büyüdü benim zatenn kilolu hamile kaldım göbeğim vardı ama 8. Haftada falan bariz sertleşti yuvarlandı çatlamaya başladı 9 da
balpetegim_35 Mevludedamgaci benim 15.haftadan sonra çıktı . İlk haftalar zaten şişkinlik gaz oluyor onun şişkinliğidir sizinki muhtemelen 😇
Duygu0621 merveees birde adet görmediğiniz için şişkinlik olur , daha erken karnınız çıkar 15 haftalardan sonra
Mom726272 Mevludedamgaci ilk 3 ay gaz şişkinliği oluyo canım benimde o zamanlar ayaktayken 6 aylık gibi duruyodu yatınca kayboluyodu 16-17 haftalıkken çıkmaya başladı karnım şuan 33 haftalık gören 6 aylık sanıyo hani bebek nerde hiç belli olmuyo diyende var mutluyum aslında bu durumdan
UmayGul Mevludedamgaci 26+5 teyim halen bol giyinirsem belli degil tisortte falan az belli🤭 yani sizin daha cok erken o haftalarda gaz oluyor kabizlik oluyor😊
Ozlem2206 Mevludedamgaci ay evet ya bende 10 haftalığım sanki 4-5 aylık gibi ama gaz problemleri kabızlık falan yaşıyorum ondan kaynaklıdır bebişler çok küçük henüz🥰🤷🏻♀️
elftrndmrci Mevludedamgaci o daha bebek olduğunu bilmiyor kiiiii🙈🙈 gazdır o gaz bebek olsa duramazsın🙈😀 19 oldum bende henüz hiç kilo yada göbek yok inşallah iç karnım geniştir, hiç çıkmaz allahım çok amin😀😀